Cod mw2 alınır mı???

Aauyper

80+
Reaksiyon skoru
117
indirimde şu an,önceden oynama fırsatım olmadı. Bu versiyonu alınır mı? Alınırsa bundle paketini almama gerek var mı? -bütcem var bundle paket icin-

indirimde şu an,önceden oynama fırsatım olmadı. Bu versiyonu alınır mı? Alınırsa bundle paketini almama gerek var mı? -bütcem var bundle paket icin-
bende az önce oyunu iade etmiştim çok fazla hile var oyuncu sayısı çok az (150 kişi ortalama)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende az önce oyunu iade etmiştim çok fazla hile var oyuncu sayısı çok az (150 kişi ortalama)
*online mod için

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*online mod için
hikayesi için almalı mıyım ve hikayesini anlayabilmek için mw1'i de oynamak lazım mı? bilgin var mı?

Dünyanın en iyi hikayesine sahip oyunlardan birisidir modern warfare serisi, en iyi oyunuda modern warfare 2 oyunu olarak kabul edildiğine göre kuruşuna kadar hakediyor benim gözümde.

hikayesi için almalı mıyım ve hikayesini anlayabilmek için mw1'i de oynamak lazım mı? bilgin var mı?
Hikayeyi anlamak için Modern Warfare 1'i oynaman şart değil ama sırasıyla oynamanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,158
Üyeler
190,317
Son üye
can999999
Geri