Mert Yıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Herkese merhaba, M13B almaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Oyunda hiç arkadaşım da maalesef yok. Grupta yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Edeyim dostum, diğer silahları da atabilirim.Herkese merhaba, M13B almaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Oyunda hiç arkadaşım da maalesef yok. Grupta yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Tek başına alman çok zor hocam. 3 kişi ile çok rahat alınır.Herkese merhaba, M13B almaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Oyunda hiç arkadaşım da maalesef yok. Grupta yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Tek başına da çok rahat alır aslında.Tek başına alman çok zor hocam. 3 kişi ile çok rahat alınır.
Buyrun anlatın alsın o zaman hocam.Tek başına da çok rahat alır aslında.
teşekkür ederim, bir arkadaş m13 için yardımcı oldu diğer hangisi mesela ?Edeyim dostum, diğer silahları da atabilirim.
Kilitli olan silahların var mı?teşekkür ederim, bir arkadaş m13 için yardımcı oldu diğer hangisi mesela ?
Yeni başladığım için nerdeyse hepsi evetKilitli olan silahların var mı?
Onları atabilirim, kullanıcı adını paylaş.Yeni başladığım için nerdeyse hepsi evet![]()
DC üzerinden iletişime geçsek ? MERT#5190Onları atabilirim, kullanıcı adını paylaş.
Olur özel mesaj at.DC üzerinden iletişime geçsek ?