Cod Mw2'ye En uygun ekran kartı

islemci ne yazik ki, guncel ekran kartlari icin yetersiz kaliyor onun yerine yeni sistem toplamaniz daha mantikli olur

islemci ne yazik ki, guncel ekran kartlari icin yetersiz kaliyor onun yerine yeni sistem toplamaniz daha mantikli olur
Ben bunu idare etmelik olarak alacağım zaten. İleride yeni sistem toplayacağım şu an birkaç oynamak istediğim oyun var onları oynarsın yeter bana.

Oynadığım oyunlar zaten eski yapım oyunlar o yüzden birkaç istediğim oyun kaldırsın o yeter bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pentium 4
Gt710
3 gb RAM kaldırmaz mı bu oyunları?
Min sistem gereksimleri bunlar

CPU:
Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM:
1 GB RAM
GPU:
256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better (Shader 3.0)
DX:
DirectX(R) 9.0c
Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)https://gamesystemrequirements.com/
Store:
12GB of free hard drive space
Sound:
100% DirectX 9.0c compatible sound card
Network:
Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Comparison:

Oynadığım oyunlar zaten eski yapım oyunlar o yüzden birkaç istediğim oyun kaldırsın o yeter bana

Pentium 4
Gt710
3 gb RAM kaldırmaz mı bu oyunları?
Acmasina acar ama oyunun zevki kalmaz

Min sistem gereksimleri bunlar

CPU:
Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM:
1 GB RAM
GPU:
256 MB Nvidia GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better (Shader 3.0)
DX:
DirectX(R) 9.0c
Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)https://gamesystemrequirements.com/
Store:
12GB of free hard drive space
Sound:
100% DirectX 9.0c compatible sound card
Network:
Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Comparison:

Acmasina acar ama oyunun zevki kalmaz
En düşük ayarlarda da oynarım sıkıntı değil benim için :) mesela 4 gb ram P4 işlemci Gt710 la FPS durumu nasıl olur?

Anakart modelini söyler misin ?

Anakart modelini söyler misin ?
Valla anakart ın sadece Gigabyte olduğunu biliyorum modelini bilmiyorum. Bilgisayarın parçaları çok eski yıllardan kalma olduğu için modelini bilmiyorum. Nereden öğrenirim biliyor musun?

Valla anakart ın sadece Gigabyte olduğunu biliyorum modelini bilmiyorum. Bilgisayarın parçaları çok eski yıllardan kalma olduğu için modelini bilmiyorum. Nereden öğrenirim biliyor musun?
Kasayı açıp anakartın üstüne bakarsan görürsün muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,820
Üyeler
189,733
Son üye
KaraParka
Geri