Yardım Cod warzone 6036 hatası

Bende konu açacaktım sana denk geldim. Yeni oyun modu gelmiş galiba anlamadım ama tam uçak görüneceği sahne bu hatayı verip atıyor. Konu izleniyor.

Bende konu açacaktım sana denk geldim. Yeni oyun modu gelmiş galiba anlamadım ama tam uçak görüneceği sahne bu hatayı verip atıyor. Konu izleniyor.
Evet bende de aynısı oluyor. Bilen biri yardım eder inşallah

Option'dan Scan and Repair yapmayı deneyin.

aynı hata bendede verıyordu pc yenıen baslat fayda saglayacaktır emin ol ve tekrar Battle.net acınız bende oynuyorum guncel versıyon olarak kontrol edınız ekran kartınız guncelleme versıyona bakınız ekran kartı drıver eskı oldugu zaman oyun hata verıyor ıyı forumlar

aynı hata bendede verıyordu pc yenıen baslat fayda saglayacaktır emin ol ve tekrar Battle.net acınız bende oynuyorum guncel versıyon olarak kontrol edınız ekran kartınız guncelleme versıyona bakınız ekran kartı drıver eskı oldugu zaman oyun hata verıyor ıyı forumlar
Dostum ben 4 gündür oyuna giremiyorum konu dışı olacak ama maç aramaya bastığım zaman searching for a match 200pinge sabitleyip oyun bulmuyor sen hiç karşılaştınmı bu sorunla?

Dostum ben 4 gündür oyuna giremiyorum konu dışı olacak ama maç aramaya bastığım zaman searching for a match 200pinge sabitleyip oyun bulmuyor sen hiç karşılaştınmı bu sorunla?

2 Güncelleme Öncesinde Bende Hata Veriyordu Hala Silmeyi Dusundum Tekrar Yukleyım Dıye Ama Gelen Guncelleme Sonrasında Kendiliginden Düzeldi İlk Başlarda 6036 Hatası Verıyordu Ilk Indırdıgımde Pc Yenıden Baslattım Duzeldı Sonra Farklı Bır Hata vermeye Baslamısdı Gelen Guncelleme Sonrasında Suan Duzgun Stabıl Bır Sekılde Oyun Oynayabılıyorum Yabancı Bır Forum Sayfasından Gormusdum Bende Bır Cok Anlatım Var Orda Oyun Ile Google Ustunden Arastırma Yap Emın Ol Sorunu Bulucaksın Ama Sılme Sakın Bende Dosya Boyutu Suan 235 Gb Oldu Oyun

Geri