COD Warzone Donma sorunu

ProArk

80+
Reaksiyon skoru
178
Merhaba dostlar. COD Warzone oyununda, oyun girişinde 40-50 sn bi bekleme lobisi oluyor. Orada ilk paraşütle inişimde genelde bilgisayar bi 5-6 sn donuyor. Sonra kendine geliyor. Bazı zamanlar, çok nadiren de olsa oyun başlayınca donuyor. Sebebi ne olabilir bunun acaba ?

NOT: Bu arada arkadaşlar oyunun devamında hiç bir sıkıntı yok. Rahat oynuyorum. FPS değerlerim 65-70 arası.

Sistem: Monster Abra a5 v16.3

Oyun içi değerleri paylaşırsan yardımcı olabilirim

Aynısını yaşıyorum boşuna çözüm arama oyunun sorunu :)

1.hdd dolu ise yapar
2. ssd olmadığı için verileri hızlı yükleyemez ve takılmalar doğar

Oyun içi değerleri paylaşırsan yardımcı olabilirim
Dostum hangi değerleri paylaşmalıyım acaba ?

Aynısını yaşıyorum boşuna çözüm arama oyunun sorunu :)
Reis tek bende var sanıyordum bende ya :D

1.hdd dolu ise yapar
2. ssd olmadığı için verileri hızlı yükleyemez ve takılmalar doğar
Dostum Monster sistemlerinde HDD kullanmaz. SSD kullanır. 500 GB ssd var bende. Acaba SSD de mi problem var ?

Sistemin parçalarının oyun içindeki verdiği performansları gösteren yardımcı program mesela MSI Afterburner. Değerleri görmeden bir şey söyleyemeyiz ama oyun içi olduğu söyleniyor diğer oyunlarda aynı sorunlar yoksa oyunla alakalıdır

Aktif olarak LOL vs CS GO oynuyorum. Hiç bir problem yok. Sorun acaba oyunda mı ?

Dostum hangi değerleri paylaşmalıyım acaba ?

Reis tek bende var sanıyordum bende ya :D

Dostum Monster sistemlerinde HDD kullanmaz. SSD kullanır. 500 GB ssd var bende. Acaba SSD de mi problem var ?

yanlışın var usta sitesinden bakarak kontrol edebilirsin

monster hdd kullanır

İstersen siteden bakabilirsin. Çoğu modeli SSD kullanmış. Eskiden HDD mi takılıyordu acaba ?

Arkadaşlar yapabileceğim bir çözüm öneriniz var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,963
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri