Yardım Kullanılabilir RAM Miktarı sorunu

Reis benim bios ondan değil işte. Foto atayım bi bak nerden giricem acaba?

Boyut büyük diye site eklemedi.

Reis benim bios ondan değil işte. Foto atayım bi bak nerden giricem acaba?

Boyut büyük diye site eklemedi.

f2 ye basıyorsunuz degıl mı gırerken bıosa ?

Aynen reis. Yeni sistem bioslar böyleymiş. Ekstra ayar yok diyor teknik ekip.

Bir şekilde olması gerekli ama, ben müdahele edebilirken neden edemeyesin ki ? Kullanılabilir bellek 5.9 mu peki ? Şu attığım fotoda senin pc ye bakarmısın ? Görev yöneticisi-- Performans---- Kaynak izleyicisi----Bellek---- Donanıma ayrılmış bellek 2 gb mı ?

Ekler

• eeeeeee.webp
    eeeeeee.webp
    63.9 KB · Hit: 85
Ya bende anlamadım. Adamlarla konuştum böyle böyle durum var oyunlar kasıyor dedim. Yollayın bi biz bakalım dedi. Şu durumca yollanacak gibi değil. Yollarım geri gelmez sıkıntı olur. Durum böyle reis. Foto attım bakabilir misin ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).webp
    Ekran Görüntüsü (5).webp
    104.3 KB · Hit: 88
Ya bende anlamadım. Adamlarla konuştum böyle böyle durum var oyunlar kasıyor dedim. Yollayın bi biz bakalım dedi. Şu durumca yollanacak gibi değil. Yollarım geri gelmez sıkıntı olur. Durum böyle reis. Foto attım bakabilir misin ?

Senin bilgisayarda sanallaştırma açık değilmiş ki donanıma bellek ayrılmıyor yani kardeşim. Tek çaren 8 gb ram alıp 8+8 dual yapman ve sorunların çözülür

Senin bilgisayarda sanallaştırma açık değilmiş ki donanıma bellek ayrılmıyor yani kardeşim. Tek çaren 8 gb RAM alıp 8+8 dual yapman ve sorunların çözülür
Kardeşim ilgilendiğin ve yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Lakin Bilgisayara sağ tıkladığımda kullanılabilir ram 7,81 yazıyor. O bi sıkıntı yaratmaz demi ?

Kardeşim ilgilendiğin ve yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Lakin Bilgisayara sağ tıkladığımda kullanılabilir RAM 7,81 yazıyor. O bi sıkıntı yaratmaz demi ?
yaratmaz kardeşim sisteme ayrılmış olabilir geri kalan ram. Senin için tek çözüm yolu 8 gb ram daha alman. Aynı sorunu bende bizzat yaşadım ve ram alarak kesin ve kesin çözdüm

yaratmaz kardeşim sisteme ayrılmış olabilir geri kalan RAM. Senin için tek çözüm yolu 8 gb RAM daha alman. Aynı sorunu bende bizzat yaşadım ve RAM alarak kesin ve kesin çözdüm
Anladım kardeşim. Çok teşekkür ederim tekrardan. Hayırlı akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,985
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri