- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,716
cod warzone indirmeyi düşünüyorum oyun oynanacak bir oyunmu güzel mi ve oyunun amacı ne basitçe anlatır mısınız imzamdaki sistemle rahat rahat oynayabilirmiyim
Battleroyale oyunu. Tel den giriyom imzan gözükmüyor o yüzden. Telefondan da imza gözükse keşkecod warzone indirmeyi düşünüyorum oyun oynanacak bir oyunmu güzel mi ve oyunun amacı ne basitçe anlatır mısınız imzamdaki sistemle rahat rahat oynayabilirmiyim
ASUS RX 580 8 GB/RYZEN 7 2700/GİGABAYTE B450M S2H/2X8 16 GB FORZA 3266 MHZ/M2 SSD 2200-1750/1 TB HDD 7200 RPM/FSP 600 W PSU sistemim bu hangi grafikte kaç fps alırımBattleroyale oyunu. Tel den giriyom imzan gözükmüyor o yüzden. Telefondan da imza gözükse keşke
Battle Royale temalı bir oyun, gerçekten beğendiğim de bir oyundur. Sisteminle orta ayarlarda 1080p 70 80 fps alabileceğini düşünüyorum.cod warzone indirmeyi düşünüyorum oyun oynanacak bir oyunmu güzel mi ve oyunun amacı ne basitçe anlatır mısınız imzamdaki sistemle rahat rahat oynayabilirmiyim
pubg gibimi yoksa apex tarzı skiller vs varmıBattle Royale temalı bir oyun, gerçekten beğendiğim de bir oyundur. Sisteminle orta ayarlarda 1080p 70 80 fps alabileceğini düşünüyorum.
Şöyle açıkliyim multiplayer cod u alıp battle royale yapmışlar, yani killstreak gibi şeyler var istersen youtubeden videolarını izleyebilirsin.PUBG gibimi yoksa apex tarzı skiller vs varmı
oyun çok hızlı ilerliyormuş gibi .dŞöyle açıkliyim multiplayer cod u alıp battle royale yapmışlar, yani killstreak gibi şeyler var istersen youtubeden videolarını izleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu adamın videolarına bakınabilirsin istersen, baya hızlı oynuyor ama olsun![]()
evet öyle de denebiliroyun çok hızlı ilerliyormuş gibi .d