Neler Yeni

Çözüldü✓ Codewalker açılınca direkt kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükrü Şükrücü
GTA'yı güncelledikten sonra olmaya başladı, şu an Codewalker'ın hiçbir şeyini kullanamıyorum. Hata raporunda da şu yazıyor:
Kod:
Uygulama: CodeWalker.exe
Framework Sürümü: v4.0.30319
Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı.
Özel Durum Bilgisi: System.NullReferenceException
   konum: CodeWalker.World.WeatherType.Init(CodeWalker.GameFiles.GameFileCache, System.Xml.XmlNode)
   konum: CodeWalker.World.Weather.Init(CodeWalker.GameFiles.GameFileCache, System.Action`1<System.String>, CodeWalker.World.Timecycle)
   konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object)
Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükrü Şükrücü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA ya mı?
dosya doğrulama yaptın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda CodeWalker çalışıyor ama RPF Explorerda herhangi bir ydr yft gibi bi dosyayı açınca direkt çöküyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şükrü Şükrücü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun çözümünü buldum GTA'nın konumunu doğru girmeme rağmen yanlış yeri işaretlemiş codewalkerın klasöründe codewalker.exe.Config dosyasının içinde dosya konumunu doğru ayarladım düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom