Test veya performans vermiş ve sende yapmamış olabilirsin sözlü yaptıysa katılmamış olabilirsin online eğitimde sözlüler sınav notuna göre vermiyorlar geneldeAlıntıyı görüntüle9'a gidiyorum ve hocanın yaptığı bence büyük bir ayıp , müdür yardımcısına falan şikayet etmeyi düşünüyorum sonuç alır mıyım
Edit : hemen hemen her derse katıldım
Yok hayır öyle bir şey vermedi ve dersede genelde katılırımTest veya performans vermiş ve sende yapmamış olabilirsin sözlü yaptıysa katılmamış olabilirsin online eğitimde sözlüler sınav notuna göre vermiyorlar genelde
adam ajan beyler kanmayın ziya selçuğun adamı buKorona zamanı sınavdan yüksek girmesi gerek diye biliyorum, ama eğer böyle bir şey yoksa istediğin kadar şikayet et bir şey olmaz, istese 0 bile girer.
bi sonuç alamassın sınava göre puan verilseydi düşük alanlar kalırdı hepAlıntıyı görüntüle9'a gidiyorum ve hocanın yaptığı bence büyük bir ayıp , müdür yardımcısına falan şikayet etmeyi düşünüyorum sonuç alır mıyım
Yaz hocaya wp den mantıklı bir açıklaması vardırYok hayır öyle bir şey vermedi ve dersede genelde katılırım
Abi sözüm vardı ondan yaptımadam ajan beyler kanmayın ziya selçuğun adamı bu
Eğer ertelenirse imzama "Ziya Selçuğun askerleriyiz!" yazacağım. Hadi inşallah
Derste 10 numaralık öğrenci isen bu sözlüyü yanlışlıkla girmiş olabilir.Hocaya sor derim.Yok hayır öyle bir şey vermedi ve dersede genelde katılırım
merak ettiğim şey bunu neden paylaşıyorsunuz hocanız 50 verdiyse ne yapabiliriz biz?Alıntıyı görüntüle9'a gidiyorum ve hocanın yaptığı bence büyük bir ayıp , müdür yardımcısına falan şikayet etmeyi düşünüyorum sonuç alır mıyım