Neler Yeni

Yardım Çoğu oyunda grafikler pikselleşiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
Eski sistemim artık düzgün çalışmadığı için yeni bir sistem aldım eski sistemimde RX570 kullanırken böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım şimdi RTX 3060'a geçtim ve bu tür sorunlar çıkmaya başladı DDU ile driverları bile silip tekrar yükledim fakat bir türlü çözemedim DLSS'yi açıp kapadım sonuç halen aynı bütün grafik ayarlarını en yükseğe aldım çözünürlükte en yüksek ayarda bu olay özellikle oyunlardaki efektler(elektrik, ateş, duman vb.) Efektlerde çok oluyor.

Ram: Adata XPG 16GB (2×8) 3200MHz
Ekran Kartı: RTX 3060 V2 OC 12GB
Anakart: Asus PRIME A320M-K 3200MHz
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600

dlss açık.png

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
Merhaba, nvidia görüntü ayarını performansa falan mı aldın acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, nvidia görüntü ayarını performansa falan mı aldın acaba?
O kısmı'da defalarca kontrol ettim hatta üstüne o kısmı kaliteye aldım uygulama kontrolüne aldım sonuç halen bu

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
O kısmı'da defalarca kontrol ettim hatta üstüne o kısmı kaliteye aldım uygulama kontrolüne aldım sonuç halen bu

dlss tarzı birşeyler açık mı peki? yada oyun içinde adaptif/dinamik çözünürlük değiştirme açık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
dlss tarzı birşeyler açık mı peki? yada oyun içinde adaptif/dinamik çözünürlük değiştirme açık mı?
bütün ayarları en yükseğe seçtim konuda belirttiğim gibi dlss açıp kapadım hatta kalite modunda açıkken bazı durumlarda daha iyi kalite sundu ama sorun devam ediyor

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
bütün ayarları en yükseğe seçtim konuda belirttiğim gibi dlss açıp kapadım hatta kalite modunda açıkken bazı durumlarda daha iyi kalite sundu ama sorun devam ediyor

hiç uğraşma, vaktin varsa çak formatı geç bence, ayarını bulana kadar format varsayılana çekeceği için daha az uğraşmış olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Ömer Metin
hiç uğraşma, vaktin varsa çak formatı geç bence, ayarını bulana kadar format varsayılana çekeceği için daha az uğraşmış olursun
dediğiniz gibi tek seçenek o kalıyor galiba teşekkür ederim yardımınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLSS veya FSR açık olabilir. Onları kapatıp tekrar dene. Yada oynadığın oyunun ayarlar kısmını komple ss olarak buradan paylaş.
konuda zaten bunu belirttim dlss açık veya kapalı durum aynı hatta dlss uzaktaki nesnelere daha net sunuyor

The Semih

80+ Gold
DLSS görüntüyü bulanıklaştırmaz, FPS arttırırken görüntü kalitesini iyileştirir. Teknolojiden haberiniz yok yorum yazıyonuz. Fotodaki sorun Doku ile alakalı. DDU ile driver komple temizle en güncel sürümü baştan kur, Oyunu SSD ye kurmayı dene. Bunların hiçbiri işe yaramazsa formatı çak kurtul.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
881
İsim
Y K
DLSS görüntüyü bulanıklaştırmaz, FPS arttırırken görüntü kalitesini iyileştirir. Teknolojiden haberiniz yok yorum yazıyonuz. Fotodaki sorun Doku ile alakalı. DDU ile driver komple temizle en güncel sürümü baştan kur, Oyunu SSD ye kurmayı dene. Bunların hiçbiri işe yaramazsa formatı çak kurtul.

teknolojiden haberimizin olmadığından haberin nasıl oldu?, dlss ultra performansa al bakayım, karelenmeyi görüyor musun görmüyor musun? adamın konusunda bunu mu tartışalım? %100 çözünürlüğü sana, %100 bozmadan yansıtmaz dlss açık ve özellikle ultra performans modunda ise.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
DLSS bulanıklık yapıyor hocam. Performans modu tabiri caizse "çamur" gibi görüntü veriyor.

The Semih

80+ Gold
DLSS bulanıklık yapıyor hocam. Performans modu tabiri caizse "çamur" gibi görüntü veriyor.
Hangi çözünürlükle kullandığına bağlı. DLSS 1080P de açılmamalı 4K da Performans modunda farkı hissetmek çok zor.

GirayHan

80+ Platinum
vram arızası olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07