Neler Yeni

Coil Whine Kendiliğinden Geçer Mi?

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Asussa deneyin ama cidden zor bir oranı mı ne varmış tutmadığı için red almıştık aynı kart
gaming genden aldım mesaj attım ona getirin dediler oraya götürücem herhalde mağazaları yakın zaten

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Servise gitmezse firma değişirse ne ala ben istanbulda olmadığımdan öyle bir imkanda yoktu zaten
hocam değiştirirsem ondada cw çıkar diye korkuyorum ya ne yapsam acaba çok kararsızım

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam bildiğim kadarıyla geçmez fakat eski kartım rx 6500xt asus dualde ilk zamanlarda biraz ses geliyordu daha sonra gelmemeye başladı muhtemelen kablo sesiydi. Coil whine geçmez diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Hocam gaminggen göndericen onlar asusa göndercek derken rahat 1 ay bilgisayar kullanamicaksın, ve artık bu performansı etkileyen bir sorun olarak görülmediği için %99 aynı erkan kartını geri dönercekler sorun yok diye, Bence elindeki aşırı ses çıkarmıyorsa fan sesi olarak algıla derim

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Hocam gaminggen göndericen onlar asusa göndercek derken rahat 1 ay bilgisayar kullanamicaksın, ve artık bu performansı etkileyen bir sorun olarak görülmediği için %99 aynı erkan kartını geri dönercekler sorun yok diye, Bence elindeki aşırı ses çıkarmıyorsa fan sesi olarak algıla derim
hocam cızırtı sesini aileme dinletiyorum öyle bir şey yok fan sesi diyolar benimmi psikolojim bozuldu acaba pc gelmeden öncede çok kafaya takıyodum cw çıkarmı diye

PixDraw

80+ Bronze
hocam cızırtı sesini aileme dinletiyorum öyle bir şey yok fan sesi diyolar benimmi psikolojim bozuldu acaba pc gelmeden öncede çok kafaya takıyodum cw çıkarmı diye
Sesi kaydedip atarmısın acaba belki de fan sesidir ben gibi takıntılısın sende belli :D fanlar döndüğü için ses çıkarması gayet doğal

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Sesi kaydedip atarmısın acaba belki de fan sesidir ben gibi takıntılısın sende belli :D fanlar döndüğü için ses çıkarması gayet doğal
hocam video atamıyomki buraya niyeyse gelmiyor nası atacam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,679
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom