Coil Whine Olan Ekran Kartı Kulaklığa Coil Whine Sesi Verir mi?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Hocalarım selamlar. Ekran kartımda birazcık coil whine var. Kablosuz kulaklık alıcam. Dongle ile kullanıcam. Dongle ile kullanırken coil whine sesi kulaktıktan gelir mi? (Yani dışarıdan duyarmıyım değil de direkt kulaklıktan ses olarak) bazı yerlerde görmüştüm böyle bir sorun varmış. Bir de sarj etmek için taktığımda coil whine sesi kablodan kulağıma gelir mi?

Ped lere bağlı bir şey eger deri ise biraz zor ama dandik kumaş ise geçer

Ped lere bağlı bir şey eger deri ise biraz zor ama dandik kumaş ise geçer
Hocam bahsetmek istediğim dışardan gelen ses değil. Bir arkadaşta kulaklığı kasanın üstündeki portlara bağlayınca kulaklığına sistemden coil whine sesinin cızırtısı geliyormuş. Yani kablo yolu ile geliyormuş. Böyle bir şey mümkün mü? Ses kartı alacağım demiş gelmemesi için kulaklığa.

Hocam bahsetmek istediğim dışardan gelen ses değil. Bir arkadaşta kulaklığı kasanın üstündeki portlara bağlayınca kulaklığına sistemden coil whine sesinin cızırtısı geliyormuş. Yani kablo yolu ile geliyormuş. Böyle bir şey mümkün mü? Ses kartı alacağım demiş gelmemesi için kulaklığa.
Duymadım öyle bir şey ilk defa sizden duydum

Hocalarım selamlar. Ekran kartımda birazcık coil whine var. Kablosuz kulaklık alıcam. Dongle ile kullanıcam. Dongle ile kullanırken coil whine sesi kulaktıktan gelir mi? (Yani dışarıdan duyarmıyım değil de direkt kulaklıktan ses olarak) bazı yerlerde görmüştüm böyle bir sorun varmış. Bir de sarj etmek için taktığımda coil whine sesi kablodan kulağıma gelir mi?
İhtimali var benimde benzer bi sorunum vardı. Eski sistemimde gpu 70 fan devirlerinde coil whine yapıyordu klavyemde alüminyum bloğa dokunduğum zaman mikrofona cızırtı gidiyordu.

Duymadım öyle bir şey ilk defa sizden duydum
Ben de gördüğümde şaşırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İhtimali var benimde benzer bi sorunum vardı. Eski sistemimde gpu 70 fan devirlerinde coil whine yapıyordu klavyemde alüminyum bloğa dokunduğum zaman mikrofona cızırtı gidiyordu.
Yani hocam çok saçma gerçekten…

Ben USB ve jak bağlantılı kulaklıkla kullanıyordum. Ses gelmiyordu.

Ben de gördüğümde şaşırdım.

Yani hocam çok saçma gerçekten…
İşte teknoloji şans işi diye boşa demiyorlar.

Razer Barracuda X kulaklık ve Sapphire Pulse RX 6800 XT ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartında coil whine var ancak bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım. Böyle bir sorunu da ilk defa duyuyorum.

Razer Barracuda X kulaklık ve Sapphire Pulse RX 6800 XT ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartında coil whine var ancak bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım. Böyle bir sorunu da ilk defa duyuyorum.
Ben de ilk kez duydum ama yaşayanlar varmış tuhafıma gitti. Teşekkürler

Ben de ilk kez duydum ama yaşayanlar varmış tuhafıma gitti. Teşekkürler
Konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz hocam?

ben nerdeyse her zaman kulakiçi kulaklık kullanıyorum cw sesini kulaklık üzerinden alıyorum fakat usb bağlantısı ile bağladığımda kulaküstü kulaklık almıyordu cw sesini , sırf bu yüzden rog 3070 ten cw'siz rog 3070e geçtim :D

Geri