Neler Yeni

Coil Whine Sesi kulaklığa yansıyor.

Keptın

80+ Silver
Rtx kartlarda coil whine mı varmış

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

Aykut D.

80+ Gold
Sistemin güç gereksinimi psu nun verdiği watt a yakınsa psu gücü zayıf oldugundanda yapabilir ekran kartının çektiği gücü voltaja yansıtabilir belkide dalgalar halinde kulaklığa yansıyor benimki bir düşünce kesinlik bisi soyleyemem

Bertancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Aynı sorun bende de vardı. Eğer kasanın üstündeki Jak girişini kullanıyorsan Anakarttaki Jak girişini dene.
Şöyle diyim öyle saçma sapan bir durumdayımki Anakarttaki girişe takınca sadece coil whine olunca cızırtı geliyor onun dışında normal. Ön tarafa takınca coil whinedan alakasız ama sürekli olan daha kısık sesli cızırtı geliyor. Birde 3.sü var Monitörün DisplayPort üzerinden bağladığı jak girişi monitörün üzerinde yer alıyor ondada farklı bir hışırtı var anlayacağınız okadar şanssız bir durumdayımki her portta farklı bir cızırtı sesi var. Bütün portlardaki sesler birbirinden farklı. Tek ümidim bu sesi ses kartı veya usb ile bağlanan bir kulaklıkla çözebilmek eğer o şekilde çözülücek ise hiç beklemeden alırım fakat kulaklıklar hijyen ürünü oldukları için sorun olmaz ise iade edilemiyor eğer ben kulaklığı alırsam ve ona rağmen cızırtı gelmeye devam ederse diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,564
Üyeler
164,331
Son üye
bophie
Top Bottom