- Konu Sahibi Konu Sahibi
evde başka kulaklık yokki tek kulaklığım B&O'ın bir kulak içi kulaklığıbAşka bir kulaklıkla test etmeyi denermisin en uyduruğu da kalitelisi de farketmez test et yeter
evde başka kulaklık yokki tek kulaklığım B&O'ın bir kulak içi kulaklığıbAşka bir kulaklıkla test etmeyi denermisin en uyduruğu da kalitelisi de farketmez test et yeter
olmaz mı ?Rtx kartlarda coil whine mı varmış
coil whine için tamir istemiyorum zaten bu ses kulaklığıma geliyor bunun için çözüm arıyorum.coil whine tamiri yoktur iade veya değişim talep edin
tek çözüm kulaklığı takıp sesi fullemekcoil whine için tamir istemiyorum zaten bu ses kulaklığıma geliyor bunun için çözüm arıyorum.
trollemeye utanmıyor musu nvsync açarsan düzelir
Şöyle diyim öyle saçma sapan bir durumdayımki Anakarttaki girişe takınca sadece coil whine olunca cızırtı geliyor onun dışında normal. Ön tarafa takınca coil whinedan alakasız ama sürekli olan daha kısık sesli cızırtı geliyor. Birde 3.sü var Monitörün DisplayPort üzerinden bağladığı jak girişi monitörün üzerinde yer alıyor ondada farklı bir hışırtı var anlayacağınız okadar şanssız bir durumdayımki her portta farklı bir cızırtı sesi var. Bütün portlardaki sesler birbirinden farklı. Tek ümidim bu sesi ses kartı veya usb ile bağlanan bir kulaklıkla çözebilmek eğer o şekilde çözülücek ise hiç beklemeden alırım fakat kulaklıklar hijyen ürünü oldukları için sorun olmaz ise iade edilemiyor eğer ben kulaklığı alırsam ve ona rağmen cızırtı gelmeye devam ederse diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?Aynı sorun bende de vardı. Eğer kasanın üstündeki Jak girişini kullanıyorsan Anakarttaki Jak girişini dene.