Neler Yeni

itopya coil whine değişimi yaparmı?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Knk vall ayazın çok uzun okumadım da ksura bakma diyeceğim şey şu. Bir zaamndan sonra seni rahatsız etmiyor zaten performansı etkileyen bir şey de lmadığı için değişim olmasa da pek dert edecek bir şey yok. Değişim yapmam ihtimalleri de çok yüksek foruma hep arkadaşlar yazıyordu bu konuyla alakalı
en sonu okusan yeterli. rahatsız ediyor hocam bu durum beni dediğim gibi sıfıra niye bu kadar para verdik 2. el alsaydım ozaman
kart şuan ortalıkta dolanıyor kimde olduğuda belli değil haberde yok şaka gibi ya :)

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Aynen şimdi okudum son mesajını. Valla sen de haklısın da ne diyeyim

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
thh başvurmam da yardımcı olabilecek var mı?

r4NG3r

80+ Silver
Hiçbirşey çıkmaz anca zaman kaybedersin ya satip ikinci el cw olmayan kart alacaksin yada alisacaksin

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Hiçbirşey çıkmaz anca zaman kaybedersin ya satip ikinci el cw olmayan kart alacaksin yada alisacaksin
olsun yinede başvurmak istiyorum belki değişim yaparlar sonuçta bu ses sadece kasamdan değil kulaklığımdan geliyor ses kasmam gereken yerde cızırtı duyuyorum

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Kulakligin kendisinde varsa bilmiyorum ekran kartiyla alakali degildir o.bizim modemde bile coil whine var ben alistim artik zevkli geliyor ses
dostum denedim herşeyi 10 yıldır aynı evde oturuyorum 5 tane sistem değiştirdim bu kulaklığı 2 sistemde kullandım bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulakligin kendisinde varsa bilmiyorum ekran kartiyla alakali degildir o.bizim modemde bile coil whine var ben alistim artik zevkli geliyor ses
oyuna girince cızırtı başlıyor işte ne olabilir başka

Son düzenleme:

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
itopya ekran kartımıda yollamıyor 2 gündür boş yere kart onlarda bekliyor maillerede cevap yok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
itopyaya değilde direk servise gönderseydin böyle uğraşmazdın :)

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
itopyaya değilde direk servise gönderseydin böyle uğraşmazdın :)
itopya kartı servise yolladı servisten tekrar itopyaya dün sabah 10 da teslim edilmiş dün aradım bugun kargoya verilir dediler 2 gündür kart onlarda boş yere duruyor kargoya vermemişler şimdi görüştüğüm kişi maillerede cevap vermiyor 2 gündür :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
itopya kartı servise yolladı servisten tekrar itopyaya dün sabah 10 da teslim edilmiş dün aradım bugun kargoya verilir dediler 2 gündür kart onlarda boş yere duruyor kargoya vermemişler şimdi görüştüğüm kişi maillerede cevap vermiyor 2 gündür :D
ben bizzat servisten raporu alıp süreci kısalttığım halde raporu işleme almaları çok uzuyor onlar gönderirse servise 2 kat uzuyor her işlem sağolsunlar çok duyarlı firmalar oyalayalım insanları gerisi önemsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,571
Üyeler
164,332
Son üye
aliemre4
Top Bottom