Neler Yeni

itopya coil whine değişimi yaparmı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
inşallah direk değişim yaparlar sabah ola hayrola minimum 2 hafta sistemsiz kalacaz tamda rdr 2 başlamıştım :)
eğer teknik servis işleme alırsa max 20 25 iş günü sonuç için süreleri oluyor hocam kendinizi ne olur ne olmaz daha fazlasına hazırlayın

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
eğer teknik servis işleme alırsa max 20 25 iş günü sonuç için süreleri oluyor hocam kendinizi ne olur ne olmaz daha fazlasına hazırlayın
hocam ben direk değişim istediğimi söyleyeceğim değişim yapmak istemediklerini belirtirlerse thh ye başvuracağım teknik servis görmesini istemiyorum sıfır ekran kartının teknik servisi bekleyeceğime thh yi bekliyeyim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
hocam ben direk değişim istediğimi söyleyeceğim değişim yapmak istemediklerini belirtirlerse thh ye başvuracağım teknik servis görmesini istemiyorum sıfır ekran kartının teknik servisi bekleyeceğime thh yi bekliyeyim
hocam thh red verebilir bu arada, coil whine bir arıza değil çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemen agresif yaklaşmayın bide önce tatlı tatlı girişin olaylara

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

hemen agresif yaklaşmayın bide önce tatlı tatlı girişin olaylara
önceki yorumunda farklı şey yazmıştın hocam :D

beyler bu konuyu açtığımdan beri garip şekilde mouse yi oynattığımda ses çıkıyor googledan baktım ekran kartı coil whine sorunu yazıyor bu sesde yeni çıktı şimdi başıma :D

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
önceki yorumunda farklı şey yazmıştın hocam :D

beyler bu konuyu açtığımdan beri garip şekilde mouse yi oynattığımda ses çıkıyor googledan baktım ekran kartı coil whine sorunu yazıyor bu sesde yeni çıktı şimdi başıma :D
yok hocam ben sadece başıma geleni anlattım, normal seviyelerde olan coil whinelar arıza olarak nitelendirilmez, yeni ile değişim olayı firmanın insiyatifine bağlı tamamen

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Arıza ya da kusur değilse bütün ürünlerde olur, sende yok bende varsa arızalı ya da kusurlu demektir zaten.
arıza ve kusur arasında fark var hocam arıza bir ürünün çalışmasına engel olur, kusur ise sadece bir çizik de olabilir. Coil whine bir arıza değildir

Zeth

80+ Bronze
arıza ve kusur arasında fark var hocam arıza bir ürünün çalışmasına engel olur, kusur ise sadece bir çizik de olabilir. Coil whine bir arıza değildir
Dostum kusur ya da arıza ikisi de ayıplı mala girer iade almak zorunda almıyorsa THH'ye verirsin bırak onlar uğraşsın.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
itopyayı aradım şimdi değişim yapmak istediğimi söyledim kutulu faturalı paketleyin boş kağıda sorununuzu talebinizi yazın teknik servis tarafından değerlendirilip 20 iş günü içerisinde geri dönüş sağlanılacaktır diyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
ürünü yurtiçi kargo ile verdikleri numaradan alıcı ödemeli olarak yolladım gelişmelerden haberdar edeceğim

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
arkadaşlar ben ekran kartını servise yolladım eski pc da v4.5 sistemini tekrar kurdum kart gelene kadar diyede anlamadığım bir olay var
mesela 10000 daysın youtube pubg videosunu izlerken aynı sesi alıyorum kulaklığımdan ne alaka hiç anlamadım

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
servisten mail yoluyla cevap aldım

kart itopya tarafından servis point diye bi yere gönderilmiş
Ekran Kartınızın bütün portlarından görüntü alındı. Ekran kartı üst seviye ürün olduğu için yüksek fps vermesi için yüksek frekanslarda çalışmaktadır. Ekran kartının ses değerleri detaylı olarak kontrol edildi. Ses değerleri fabrikanın belirlediği değerler arasındadır.

bende aradım hemen maile cevap veren kişiyle görüştüm bana dediği şeyler oyunlarda test ettim kulaklıkta cızırtı gelmedi bobin seside değişime girmez vsvs. aynı şeyleri tekrarlayıp durdu bende paramızla rezil olduk performansa etkisi yok biliyorum ama beni rahatsız ediyor hem kasadan hem kulaklıktan sıfıra niye para verdik 2.el alsaydık ozaman dedim yine aynı şeyleri tekrarladı verdiği cevaplar hiç tatmin edici değildi kartıda dün kargoya vermişler ne kendilerinden ne itopyadan bi kargoya verildi bilgisi almadım thh ye başvuracağım paramızla rezil olduk yine :) bundan sonra sıfır ekran kartlarına karşı pek sıcak bakmıyorum.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Knk valla yazın çok uzun okumadım da ksura bakma diyeceğim şey şu. Bir zaamndan sonra seni rahatsız etmiyor zaten performansı etkileyen bir şey de lmadığı için değişim olmasa da pek dert edecek bir şey yok. Değişim yapmama ihtimalleri de çok yüksek foruma hep arkadaşlar yazıyordu bu konuyla alakalı

Top Bottom