Neler Yeni

itopya coil whine değişimi yaparmı?

Silinsin

80+ Silver
evet mantıken dediğin gibi ama teknik servisdeki şahıs kulaklığa yansımadığını söyledi kart bi gelsin aklımda 2-3 fikir var tanıdığa götürüp test yapıcam sonra bakalım nolacak
Kulaklığa cw'nin yansıyacağını düşünmüyorum daha çok topraklamanız da sorun var gibi.
Örnek senaryolar:
-Anakart aynanız tam takılmamış olabilir.
-kulaklığı ön jaka taktıysanız ve ön port sorunluysa yaşanmış olabilir
-elektrik hattınız da topraklama hiç olmayabilir
v.b.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Kulaklığa cw'nin yansıyacağını düşünmüyorum daha çok topraklamanız da sorun var gibi.
Örnek senaryolar:
-Anakart aynanız tam takılmamış olabilir.
-kulaklığı ön jaka taktıysanız ve ön port sorunluysa yaşanmış olabilir
-elektrik hattınız da topraklama hiç olmayabilir
v.b.
topraklama olayını bi abide söyledide bina max 14 15 yıllık topraklama var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart gelsin kartı ve kulaklığımı tanıdık cafeye götürüp test edeceğim bide ordan usb li kulaklıkla deneyeceğim

Silinsin

80+ Silver
topraklama olayını bi abide söyledide bina max 14 15 yıllık topraklama var diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart gelsin kartı ve kulaklığımı tanıdık cafeye götürüp test edeceğim bide ordan usb li kulaklıkla deneyeceğim
Ben de cwli bir çok kart kullandım hatta helikopter düzeyin de sesi vardı ama kulaklığa asla yansımadı :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Ben de cwli bir çok kart kullandım hatta helikopter düzeyin de sesi vardı ama kulaklığa asla yansımadı :D
sadece kulaklığımdan gelse dicemki tmm kulaklık 3.5m jack girişli belki ondandır usb li alim kullanim kasadanda geliyo kulaklıktan da :D
coil whine değildir diyenler olabiliyor ama eminim bu ses coil whine

Silinsin

80+ Silver
sadece kulaklığımdan gelse dicemki tmm kulaklık 3.5m jack girişli belki ondandır usb li alim kullanim kasadanda geliyo kulaklıktan da :D
coil whine değildir diyenler olabiliyor ama eminim bu ses coil whine
Yok hocam kartta vardır kasadan geliyorsa büyük ihtimalle benim demek istediğim kulaklığa yansıyacağını sanmıyorum

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Yok hocam kartta vardır kasadan geliyorsa büyük ihtimalle benim demek istediğim kulaklığa yansıyacağını sanmıyorum
işte kulaklığa yansıması konusunda kimse banan inanmıyor :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
inanmıyorum değil hocam sebep farklıdır diyorum :D bir üst mesajda da belirttim :D
dostum peki şöyle garip bi olay var 10000days in youtube pubg videosunu izlerken garip birşekilde kendi bilgisayarımda aldığım sesi alıyorum kulaklıktan geçen yayınında moderatörlere sordum sisteminde coil whine mı var diye hayır dediler hiç anlam veremiyorum ne alakaysa :D

BlackFr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
Oyun açınca kulaklıktan duyuyorum ben de. Ne yaptınız hocam sonuç olarak. Ben de yeni keşfettim bu durumu... Artmasından endişeleniyorum.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Oyun açınca kulaklıktan duyuyorum ben de. Ne yaptınız hocam sonuç olarak. Ben de yeni keşfettim bu durumu... Artmasından endişeleniyorum.
bende jack lı kulaklıkta çok geliyordu usbli kulaklık aldım cızırtı yerine uğultu var ama daha az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,564
Üyeler
164,331
Son üye
bophie
Top Bottom