Neler Yeni

itopya coil whine değişimi yaparmı?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
ben bizzat servisten raporu alıp süreci kısalttığım halde raporu işleme almaları çok uzuyor onlar gönderirse servise 2 kat uzuyor her işlem sağolsunlar çok duyarlı firmalar oyalayalım insanları gerisi önemsiz.
dostum sence thh başvurduğumda değişim yapma gibi bi durum olur mu ne düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bizzat servisten raporu alıp süreci kısalttığım halde raporu işleme almaları çok uzuyor onlar gönderirse servise 2 kat uzuyor her işlem sağolsunlar çok duyarlı firmalar oyalayalım insanları gerisi önemsiz.
bu arada ilk defa başıma böyle bi olay geldi bilemedim itopyayı aradım onlarda bana kargo numarası verdiler bende gönderdim :)

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
dostum sence thh başvurduğumda değişim yapma gibi bi durum olur mu ne düşünüyorsun

bu arada ilk defa başıma böyle bi olay geldi bilemedim itopyayı aradım onlarda bana kargo numarası verdiler bende gönderdim :)
kart modeli neydi sıkıntılı modellerdense piyasada olmayan thh zaten uzayıp gidiyor muadili üst versiyon ürün kararı verebilir. Fatura senin adına ise miktar iyiyse ücret iadesi iste olmadı THH başvur.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kart modeli neydi sıkıntılı modellerdense piyasada olmayan thh zaten uzayıp gidiyor muadili üst versiyon ürün kararı verebilir. Fatura senin adına ise miktar iyiyse ücret iadesi iste olmadı THH başvur.
gigabyte rtx 3060 ti fatura benim adıma

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
o modeller bulunur ya sana rapor çıkardımı servis ? itopya genelde kendi gönderince CW sorunu yok diye geri gönderiyo kartı da.
yok bana raporla alakalı bir konu açmadılar servisi aradım testi yapan arkadaşla görüştüm bana aynı şeyleri tekrarlayıp durdu üretim firma alakalı ekran kartı güçlü olduğu için yüksek performans verdiğinde bobin sesi çıkartabilir bu ses performansa etkisi yoktur dedi bende bu ses kulaklıktanda geliyor ses kasmam gereken yerde beni rahatsız ediyor dedim beyefendi dediki ben bütün oyunlarda test ettim kulaklıktan ses gelmedi vsvs aynı şeyleri tekrarlayıp durdu isterseniz tekrar detaylı test için talep oluşturun dedi bende daha fazla vakit kaybetmeden thh ye başvuracağım teşekkürler diyip kapattım.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
yok bana raporla alakalı bir konu açmadılar servisi aradım testi yapan arkadaşla görüştüm bana aynı şeyleri tekrarlayıp durdu üretim firma alakalı ekran kartı güçlü olduğu için yüksek performans verdiğinde bobin sesi çıkartabilir bu ses performansa etkisi yoktur dedi bende bu ses kulaklıktanda geliyor ses kasmam gereken yerde beni rahatsız ediyor dedim beyefendi dediki ben bütün oyunlarda test ettim kulaklıktan ses gelmedi vsvs aynı şeyleri tekrarlayıp durdu isterseniz tekrar detaylı test için talep oluşturun dedi bende daha fazla vakit kaybetmeden thh ye başvuracağım teşekkürler diyip kapattım.
Şöyle bir durum var ben Asus la görüştüm adam aradı ıslarla göndermeyin dedi aynı sana anlattıkları ben Değişim hakkımı kullanmak istiyorum göndereceğim dedim zaten müşteri memnuniyeti adına mecbur rapor çıkarıyor asus. Ama desem tmm göndermeyeyim demez gönderin genede direk üstünü kapatma derdinler. Kart geri gelirse direk servise göndermeyi dene gene rapor cıkarmaz iseler THH başvur en son thh niye diyorum o ayrı uzun süreç :( 5 tane Rog 3080 kart değiştirdim sattım kurtuldum illet bişi CW. Allah kolaylık versin.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
merhaba vok friday 2 sistemine sahibim sistemi geçen hafta kurmuştum ve kurduğumdan beri kulaklığımdan gelen cızırtı sesi sorununun araştırıyordum kulaklığı düzeltsem mikrofon mikrofonu düzeltsem kulaklık ikisi düzelse kasadan ses geliyodu(coil whine sesi kulaklığa nasıl yansıyor anlamış değilim ama youtube daki izlediğim coil whine seslerinin aynısı kulaklığıma yansıyor oyuna girince oluyor,kulaklıkta bir sorun olmadığına eminim bu sistemi kurmadan önceki sistemimde aylardır kullanıyorum 3.5m jack girişli) bu durum canımı sıktı ekran kartımda coil whine sorunu olduğuna artık eminim biliyorum performans sorunu yok fakat sıfır ekran kartında böyle bir durum canımı çok sıkıyor yarın itopyayı arayıp sıfır ürünle değişim yapmak istediğimi söyleyeceğim sizce değişim yaparlarmı yapmazlarsa thh ye başvurmalımıyım?elimizde stok yok değişim yapamayız derlermi bi hevesle aldığım 14.000 TL lik sistemimden gerçekten şu sorun yüzünden çok soğudum akıl verin lütfen kesinlikle değişim yapmalarını istiyorum
Bende kasa aldım itopyadan coil whine sesi geliyordu az da olsa , garantiye gönderdim. O ses fan sesi diyip geri yolladılar.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Şöyle bir durum var ben Asus la görüştüm adam aradı ıslarla göndermeyin dedi aynı sana anlattıkları ben Değişim hakkımı kullanmak istiyorum göndereceğim dedim zaten müşteri memnuniyeti adına mecbur rapor çıkarıyor asus. Ama desem tmm göndermeyeyim demez gönderin genede direk üstünü kapatma derdinler. Kart geri gelirse direk servise göndermeyi dene gene rapor cıkarmaz iseler THH başvur en son thh niye diyorum o ayrı uzun süreç :( 5 tane Rog 3080 kart değiştirdim sattım kurtuldum illet bişi CW. Allah kolaylık versin.
rapor kartla birlikte falan gelir mi?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Ya rapor çıkar ya kart gelir ikisi birlikte olmuyor. Kart geliyorsa rapor çıkmamış demekki.
hmm ozaman raporu mu bekliyorlar anlamadım kartta 2 gündür itopyada bi gelsinde dediğiniz gibi ısrarla tekrar servise yollıyayım

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
hmm ozaman raporu mu bekliyorlar anlamadım kartta 2 gündür itopyada bi gelsinde dediğiniz gibi ısrarla tekrar servise yollıyayım
Kart servisten rapor çıkınca itop ya firmasına gelmiyor direk üretici firmaya geri gidiyor. İtopya da ise ekran kartınız rapor çıkarmamışlardır.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Karttaki cw sesi belli bir desibeli geçiyorsa kartın markası değişim yapabiliyor , fakat bunda hem kartta cw var hemde kulaklığa yansıyor yani ben yaparlar diye düşünüyorum çünkü mantık olarak performansa etkisi oluyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Karttaki cw sesi belli bir desibeli geçiyorsa kartın markası değişim yapabiliyor , fakat bunda hem kartta cw var hemde kulaklığa yansıyor yani ben yaparlar diye düşünüyorum çünkü mantık olarak performansa etkisi oluyor
evet mantıken dediğin gibi ama teknik servisdeki şahıs kulaklığa yansımadığını söyledi kart bi gelsin aklımda 2-3 fikir var tanıdığa götürüp test yapıcam sonra bakalım nolacak

Top Bottom