Aşırı çok ses çıkarsa bile sistemde sorun yapar miYük bindiğinde vızlıtı sesi yapar.
Hocam ileride falan bir sıkıntı yapar mı yoksa sadece ses mi ses ise takmam benim güç kaynağı uçak gibi sesi var duymam zaten fjfusirjjajrfDeğildir ama ne kadar CW sesi var? Ne kadar rahatsız ediyor seni. Sana göre bir durum. 2070 Super var sadece ekran kartına yüklenince biraz CW sesi oluyor çok umrumda değil çünkü yaygın bir durum zaten.
Sesi asiri çok olsada ileride sıkıntı çıkarır miHiç bir performans kaybı yoktur. Ses çıkarır bazısı çok oluyor bazısı az. Ona göre karar ver. Öncesinde bi dinlemekte isteyebilirsin
Anladım hocam yukteyken hep mi çıkartıyor oyun açılırken miSesi çoksa yine performans açısından sorun olmuyor ama yükteyken ki sesi rahatsız edebilir seni. O yüzden almadan önce dinleme şansın varsa dinle bi sonradan pişman olma
Yükteyken çıkıyor ses. Bide şöyle bir şey yaşadım ben. Kuzenimin sistemi bizim evde çalıştırdım macununu falan yeniledim ekran kartını falan temizledikten sonra cw sesi çıkmaya başladı Yükteyken. Hani rahatsız edici değildi fan sesinden az fazlaydı. Bi kaç kez tak çıkar yaptım falan bişeyler denedim bi türlü ses gitmedi. Sonra sistemi onun eve götürüp kurduğumda ses tamamen gitmişti. Bizde 2 gün boyunca vardı onların evde gitmişti şu an üstünden 7 8 ay geçti hala cw sesi yok ekran kartında.Anladım hocam yukteyken hep mi çıkartıyor oyun açılırken mi