- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam o ek kabloyu değil ayrıyetten 8pin ile daha besleyeceksin kablo vardır.
Ben direk sol taraftaki kabloları taktım yanlış mı
Tamam o ek kabloyu değil ayrıyetten 8pin ile daha besleyeceksin kablo vardır.
O ana kabloyu tak, ondan ayrılanı takma. Başka bir 8pin kablo takıp onun da ana kablosuyla diğer girişi besle. Sonra bak bakalım cw azalacak mı? Eğer azalmazsa ister öyle kalsın ister eski sisteme dön fark etmez.Alıntıyı görüntüle
Ben direk sol taraftaki kabloları taktım yanlış mı
O ana kabloyu tak, ondan ayrılanı takma. Başka bir 8pin kablo takıp onun da ana kablosuyla diğer girişi besle. Sonra bak bakalım cw azalacak mı? Eğer azalmazsa ister öyle kalsın ister eski sisteme dön fark etmezsanırım bahsettiğin düzen sağ taraftaki şekilde kullanacağım doğru mudur ? Tek sorunum power kablolarını anlamamak ekran kartı 8 pinli![]()
Gigabyte modelini kullanmaktayım ilk defa sistem kurdum ve ilk defa böyle bir şeye denk geldicoil whaleden kaçış yok bi markada coil whale varsa hep vardır, asusun amd kanadı 6600 6700 de cw de kuduruyodu, bende asus dual 4060 var oyunda rtx atarsam kart resmen gıcırdıyor, eğer bunu çok sorun ediyorsan çoğu markada duyarsın, en az şikayet olan markalara odaklanman gerekli, nvidia kanadında çok şikayet görmedigimiz tek marka zotac olabilir, asusta kaç nesildir fix var, msi lerdede çok yok heralde ama araştırıcaksan zotac ve msi deki şikayetleri oku