4060'lı sisteme 650W PSU önerisi.

efw54

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam. Bende Frisby 600W’lık bir PSU var (nam-ı diğer C4).

Neyse, bu sistemde Rust oynuyorum. FPS açısından bir sıkıntı yok fakat kasa çok fazla fan sesi çıkarıyor. Kulağımı dayayınca bu sesin PSU’dan geldiğini fark ettim. Zaten PSU’da coil whine da var. Bu yüzden yeni bir PSU almak istiyorum. Özellikle sessiz olmasını istiyorum.

Şu anlık bunu buldum. Bütçem maksimum 3500 TL.
Bulduğum PSU: MSI MAG A650BN 650W

Neyse, bu sistemde Rust oynuyorum. FPS açısından bir sıkıntı yok fakat kasa çok fazla fan sesi çıkarıyor. Kulağımı dayayınca bu sesin PSU’dan geldiğini fark ettim. Zaten PSU’da coil whine da var. Bu yüzden yeni bir PSU almak istiyorum. Özellikle sessiz olmasını istiyorum.

Kasanız nedir? Hazır PSU değiştirirken kasa değiştirmekte iyi olabilir. Bu arada PSU'nun yanında ki etiketin fotoğrafını atabilir misin?

yanlış cevapladım pardon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanız nedir? Hazır PSU değiştirirken kasa değiştirmekte iyi olabilir. Bu arada PSU'nun yanında ki etiketin fotoğrafını atabilir misin?
Kasa modelim: Frisby FC-9280G 4x120mm Dual Ring Fan 600W 80 Plus Bronze MidT ATX Gaming Kasa

Kasanın önü cam fakat camını çıkardığım için sıcaklık konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. PSU’yu değiştirdikten sonra kasayı da değiştireceğim. PSU, şu an bu kasanın içinden çıkan model.

yanlış cevapladım pardon.
Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.

Bu arada şu anki PSU'nüzün yanında ki etiketin fotoğrafını atabilir misiniz?

Segotep'in bu kasası ve PSU'su gaming gecesinde 3.299 TL'e düşüyor. İçindeki PSU C+ seviyesi iyi bir PSU, kasa beyaz ve küçük olmasına rağmen geniş. 385 mm ekran kartı ve 360 mm sıvı soğutucu desteği var.

Bu arada şu anki PSU'nüzün yanında ki etiketin fotoğrafını atabilir misiniz?
şuan sadece güç kaynağı almayı düşünüyorum öneriniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri