sana al yada alma diyemem zaten bu coinler konusunda uzman değilim ama haziran sonu temmuz başı gibi ethereum 2 çıkacağından coin piyasası düşücek ve bu yüzden insanlar temmuz ayını bekliyorlarki yeni ethereum gelsinde ekran kartlarını madenciler almasın diyeCoin almak mantıklı mıdır ? Hangi coinden ne kadar allırsam kar ederim. Hangi siteden almalıyım ?
Anlamayan yazmassa sevinirim
Dogecoin bana baya değerlenicek gibi geliyorCoin almak mantıklı mıdır ? Hangi coinden ne kadar allırsam kar ederim. Hangi siteden almalıyım ?
Yatırım Tavsiyesi Vermek Suç O Yüzden VeremeyizCoin almak mantıklı mıdır ? Hangi coinden ne kadar allırsam kar ederim. Hangi siteden almalıyım ?
Bir fikrim yok ama 1 haftaya 250-300 TL lik doge alicamkar edebilmek için herhangi bir coinden ne kadar alınmalı
Bu iş birilerinin al-sat demesiyle yapılacak işler değil. Analiz etmen, araştırman lazım.Coin almak mantıklı mıdır ? Hangi coinden ne kadar allırsam kar ederim. Hangi siteden almalıyım ?
Reis ilk olarak hayırlı günler, şöyle söyleyeyim gireceksen bu işe koyacağım parayı unutman gerek ve ilk başlayacağın için çok fazla yüklenmemen gerek bana sorarsan dagecoin ileride çok büyük sıçrayışlar yapabilir ama diyorsanki almayacağım o zaman ucuz coinlerden almaya bak mesela 10k parayla gireceksin 1-2 TL lik coinlerden bayağı bir alacaksın coin 1tl ise 2tl ye çıkınca bozduracaksın para 20k olacak diyelim ki sonrasında ilk ana parayı tekrar yatırmayacaksın ki düşse bile kârdan zarar yapasın anlatabildiysem ne mutlu bana (Yatırım Tavsiyesi Değildir)Coin almak mantıklı mıdır ? Hangi coinden ne kadar allırsam kar ederim. Hangi siteden almalıyım ?