Neler Yeni

Coin borsalarına anne/baba üzerinden kayıt olmak

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Merhabalar. Benim arkadaşım bitcoin almak istiyor fakat babası bitcoini haram zannediyor. Arkadaşım babasından izinsiz babasının TC'si ile bir borsaya kaydolursa babasının haberi olur mu? (E Devlet te fln borsaya kaydoldugu gozukur mu?)

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Merhabalar. Benim arkadaşım bitcoin almak istiyor fakat babası bitcoini haram zannediyor. Arkadaşım babasından izinsiz babasının TC'si ile bir borsaya kaydolursa babasının haberi olur mu? (E Devlet te fln borsaya kaydoldugu gozukur mu?)
Babasının selfie çekmesi gerek kayıt esnasında, ek olarak önlü arkalı kimlik resmi de gerek. Yani haberi olmadan pek yapamaz o işi.

Hatta bir de çoğu yurtiçi borsaya para aktarmak için hesabı açtığın kişi adına olan bir banka hesabından havale gerekiyor. Ama bu belki birkaç borsada yoktur bilemiyorum.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Dostum bitcoini biraz anlatsalar anlarlar altın gibi düşünsün.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Göründüğünü zannetmiyorum. Ama Binance öz çekim istiyor.
Babasına o zaman altın da TL'de haram desin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babası bir şey bilmeyen din adamlarına inanıyor. Bir türlü helal olduğuna inanmıyor.
Allah kurtarsın kardeş!

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Binance ve BinanceTR'ye üye olmak için kimlik önlü-arkalı fotoğrafı ayrıca selfie çekmeni istiyor. Ayrıca BinanceTR'ye para yatırman için kayıt olunan hesapla banka hesabın aynı olması lazım. Başka hesaptan para aktaramıyorsun. Belli etmeden yapması çok zor.

Top Bottom