Luna coin aldım bekliyorum 63 dolarlardan 0.01130 lara düştü YTDDostlarım soru başlıkta belli sizce coinler düşmüşken almak mantıklı mı yoksa biraz daha düşmesini beklemek gerekli mi ?
Öyle bir şey olmadı, olmaz da zaten. Yakın gelecekte çoğu alışveriş işleminde kripto paraların kullanılacağını düşünüyorum.ben hep diyorum artık bu bitcoin işi bitti boş bir şey zaten, mantıklı yanı yok ee piyasa da doydu zaten para yok, kapandı bu defter.
Ben 24$ civarından nedense fazla güvendim ve çok alım yaptım ama daha sonra bu seviyelerden tekrar alım yapıp maliyetimi 0.5$ ın da altına düşürdüm.Luna coin aldım bekliyorum 63 dolarlardan 0.01130 lara düştü YTD
Knk bence piyasa böyle yavaştan yükselmeye başlayınca almak daha mantıklı gibiBen 24$ civarından nedense fazla güvendim ve çok alım yaptım ama daha sonra bu seviyelerden tekrar alım yapıp maliyetimi 0.5$ ın da altına düşürdüm.
Ya tarih olacağız ya da tarih yazacağız
Stop önemli ama geç kalınmış galiba1 TL'ye stop koycam
Bazı ülkelerde isteyen kurumlar kullanılıyor?Bu kadar oynak bir birim nasıl değiş tokuşta kullanılacak. 2 gün sonrasını göremediğin birimle alışveriş yapılır mı?