Neler Yeni

Coinler düşmüşken alınır mı yoksa beklemeli miyiz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Biten bir şey falan yok hemen iki düşünce kripto balondu, boştu diyen tipler türüyor. Piyasanın yükselmesi için düşmesi şart zaten sonsuza kadar bir şey yükselir mi? 20 binden 3 bine düştüğünde de aynı şeyi söylüyorlardı. Ayı piyasası böyle bir şeydir ayı da toplayan boğa da yükseğe satar.
Bu vurgunu yapanlar tekrar vurgun yapabilmek için yükselme oyununu yeniden başlatırlar ne zaman herkes akıllanır bu kripto piyasasından elini ayağını çeker o zaman tam kripto para bitmiş demektir. Çöküşü rağmen hala rağbet varsa ben bu vurgunu yapan kişilerden birisi olsaydım daha tam söğüşlemeden bırakmazdım.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kriptolar düşünce:
Kripto kötüdür, fakir eder, dolandırıcı bunlar ve türevi söylemler...
Kripto yükselmeye başlayınca:
Acaba şimdi ne alsak, en kârlı hangisi vs.

TL düşünce ben:
Bizi yine kim soyuyor? Beni soymasınlar diye iyi ki parayı TL tutmadım. (Linç edeceklere tavsiyem, piyasayı oynak yapanlara yönelsin)

Kimseye herhangi bir tavsiyem yoktur. Kripto alacak olan beraberinde o riski de alır (tıpkı parasını TL olarak tutan gibi).

Silinsin

80+ Silver
Analistler daha da düşeceğini savunuyor suanlık hele ki Fed çok bastırıyor bakalım.

mimir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir Tütüncü
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler F/P olan her sistem
bizim 1200 vardı ya usta heh işte o artık yok :d

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Dostlarım soru başlıkta belli sizce coinler düşmüşken almak mantıklı mı yoksa biraz daha düşmesini beklemek gerekli mi ?
yatırım sana bağlı lakin verebileceğim tek tavsiye şudur diğer arkadaşlarda katılacaktır buna;

Şuan piyasa çok riskli lakin illa girmek istiyorum derseniz sizi üzmeyecek bir para ile girin bu parayı öyle bi belirleyin ki para kül olup uçsa bile sizi üzmeyecek bi miktar olsun

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
yatırım sana bağlı lakin verebileceğim tek tavsiye şudur diğer arkadaşlarda katılacaktır buna;

Şuan piyasa çok riskli lakin illa girmek istiyorum derseniz sizi üzmeyecek bir para ile girin bu parayı öyle bi belirleyin ki para kül olup uçsa bile sizi üzmeyecek bi miktar olsun
Sağolun hocam

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bu vurgunu yapanlar tekrar vurgun yapabilmek için yükselme oyununu yeniden başlatırlar ne zaman herkes akıllanır bu kripto piyasasından elini ayağını çeker o zaman tam kripto para bitmiş demektir. Çöküşü rağmen hala rağbet varsa ben bu vurgunu yapan kişilerden birisi olsaydım daha tam söğüşlemeden bırakmazdım.
Kripto piyasası hiçbir zaman bitmez. Düşüşlerde her zamanki gibi balondu patladı, köpüktü bilmem ne diyenler çıkıyor elbette. Bir coin piyasanın içine etti diye hepsi böyle yapacak değildir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Çok riskli kripto şuan ne yapacağı belli değil. Bende yüklü alım yapmayı düşündüm ama güvenemedim. Hisse veya dolar daha tatlı geliyor gözüme. YTD

MrDadaş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed DURSUN
Dostlarım soru başlıkta belli sizce coinler düşmüşken almak mantıklı mı yoksa biraz daha düşmesini beklemek gerekli mi ?
brom ytd ama paran varsa eğer hiçbir zaman tamamını yatırmadan alırsın, ben düştükçe alıyorum. ama hiçbir zaman paranın hepsini yatırmak iyi olmaz.

Top Bottom