🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

2 hesaptan yaptım 1500tl lik al sat diğer hesaba 500 gelmiş diğerine hiç gelmemiş neden sizce? herşeyi eksiksiz yaptım görev çubuğu onaylandı her seferinde ama neden böyle oldu anlamadım

Kimi alıyor, kimi alamıyor. Bu ne iş. Çekebilen de olmamış.

Burada kaç hesabın var?
"Kimi alıyor, kimi alamıyor" alamayan varsa destekle iletişime geçsin ben yetkili birisi değilim ayrıca sorunsuz alanada bahanen var sana ne desek boş.
Kyc 2 yaptığında çekebiliyorsun.
1 tane hesabım var.

Bu bahanelere karşılık yine cevap veriyoruz ama nafile..

Çok saçma sistemleri var riskli vs bişey de yapmadım vermemek için bahane yaptılar. Cokda lazım değildi ama böyle yapmaları mallık . Ardından hesabı sildim değmez .
WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 16.31.30_3f6780a3.webp

Çok saçma sistemleri var riskli vs bişey de yapmadım vermemek için bahane yaptılar. Cokda lazım değildi ama böyle yapmaları mallık . Ardından hesabı sildim değmez .
Alıntıyı görüntüle
Bana da yatmadı, destek merkezinden müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum durumu anlatmak için fakat 12 kişi sıra bekliyorum 1 2 kişi kala hiç sıraya girmemişim gibi yapıp gidiyor o bildiri. Cebimden çıkan bişey yok hatta 200 lira kardayım ama ödülü vermemeleri çok saçma. Görevleri yapmadan önce kimliği arkalı önlü atıp selfie çekmiştim böyle yapınca KYC 1. seviye oluyor sanırım ama profile girince doğrulanmamış yazıyordu. Görevleri yaptıktan sonra fark ettim ve adres falan girip 2. seviye yaptım ama ödül gelmesi için 1. seviye yeterli olması lazım çünkü öyle de alan olmuş anlamadım herneyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,129
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri