falanfilanuyesi
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
İlk iki adımı tamamlamıştım ve 1k değerimde usdt gelmiş. Konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim.
Tesekkurler hocam. CoinTR'ye bi mail at bence bedavaya adamlarin okadar reklamini yaptinÖdülü yatanlara hayırlı olsun tekrardan![]()
Çekemiyorum el atsanaÇekebilenler el kaldırsın.
Salla bir şeyler.An itibariyle 1000₺ yatmış bana da. Meslek ve adres paylaşın diyor USDT'yi satabilmem için.
Yaşın tutmuyor diye millete boş boğaz çenelik yapma. Ödülünü alan aldı az aklın varsa bahane üretme.Dekont at inanayım.
Kimi alıyor, kimi alamıyor. Bu ne iş. Çekebilen de olmamış.Yaşın tutmuyor diye millete boş boğaz çenelik yapma. Ödülünü alan aldı az aklın varsa bahane üretme.
"Kimi alıyor, kimi alamıyor" alamayan varsa destekle iletişime geçsin ben yetkili birisi değilim ayrıca sorunsuz alanada bahanen var sana ne desek boş.Kimi alıyor, kimi alamıyor. Bu ne iş. Çekebilen de olmamış.
Burada kaç hesabın var?
Bana da yatmadı, destek merkezinden müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum durumu anlatmak için fakat 12 kişi sıra bekliyorum 1 2 kişi kala hiç sıraya girmemişim gibi yapıp gidiyor o bildiri. Cebimden çıkan bişey yok hatta 200 lira kardayım ama ödülü vermemeleri çok saçma. Görevleri yapmadan önce kimliği arkalı önlü atıp selfie çekmiştim böyle yapınca KYC 1. seviye oluyor sanırım ama profile girince doğrulanmamış yazıyordu. Görevleri yaptıktan sonra fark ettim ve adres falan girip 2. seviye yaptım ama ödül gelmesi için 1. seviye yeterli olması lazım çünkü öyle de alan olmuş anlamadım herneyse.Çok saçma sistemleri var riskli vs bişey de yapmadım vermemek için bahane yaptılar. Cokda lazım değildi ama böyle yapmaları mallık . Ardından hesabı sildim değmez .
Alıntıyı görüntüle