Hobi? Ayrıca kimsenin emeğine karışamazsın bence, isteyen yapar.Bayılıyorsunuz emeğinizi bedavaya vermeye![]()
Bende öylesine bakayım dedim sadece zaten, durmadım üstünde çokücretli şekilde daha profesyonel yapanlar var hocam
Aynen devam.Hobi? Ayrıca kimsenin emeğine karışamazsın bence, isteyen yapar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öylesine bakayım dedim sadece zaten, durmadım üstünde çok
İki tane yan yana sarkanlar ş-şey gibi olmuş
Boş konuşuyorsunuz.Bayılıyorsunuz emeğinizi bedavaya vermeye![]()
Bunu kullanacağız hocam galiba istasyonun arabası için babam falan beğendi tekrardan teşekkürler.
Evet evet biliyorum bi10luk falan vardı galiba Five gibi sitelerde ben öyle ayak üstü hem fikir almak için hem güzel bir şey çıkarsa diye kullanmak istedim. Yapan arkadaş ücret talep etseydi de öderdim hocam bir problem yok.ücretli şekilde daha profesyonel yapanlar var hocam
Yo aslında boş konusmuyordu ama arkadaşın insiyatifine kalmış sizinle ucretsiz paylaşmış şu logo ve yazı için bile 15-20 tl ucret ile iş yapanların biliyorumBoş konuşuyorsunuz.
Bunu kullanacağız hocam galiba istasyonun arabası için babam falan beğendi tekrardan teşekkürler.
Evet evet biliyorum bi10luk falan vardı galiba Five gibi sitelerde ben öyle ayak üstü hem fikir almak için hem güzel bir şey çıkarsa diye kullanmak istedim. Yapan arkadaş ücret talep etseydi de öderdim hocam bir problem yok.
Bunu bu şekidle belirtmesinin bir anlamı yok kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor hocam gönüllü olan yapar olmayan ücret talep edip yapar.Yo aslında boş konusmuyordu ama arkadaşın insiyatifine kalmış sizinle ucretsiz paylaşmış şu logo ve yazı için bile 15-20 TL ucret ile iş yapanların biliyorum