merhaba 2 monitör arasında kaldım msı olan monitörün ayaklarının sallandığını okudum o yüzden 2. monitöre kaydım gibi ama onun ayakları nasıl bilmiyorum tecrübe edenler yorumlarsa sevinirim hangisini alim sizce?
merhaba 2 monitör arasında kaldım msı olan monitörün ayaklarının sallandığını okudum o yüzden 2. monitöre kaydım gibi ama onun ayakları nasıl bilmiyorum tecrübe edenler yorumlarsa sevinirim hangisini alim sizce?
Sayın Müşterimiz Merhabalar, Ürünlerin sıfır kapalı kutu olarak satışlı yapılmaktadır. İade red veya onay işlemleri Yasal 14 gün iade ve cayma hakkı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. 6 ve üzeri ölü piksel olduğu taktirde ürün iade veya değişimi yapılmaktadır. Ürünü açıp kontrol edilmesi iade ve cayma hakkı çıkartmaz fakat ürünü açarken kutuya veya ürüne hasar verilmesi iade ve cayma hakkı dışına çıkarır. Saygılarımızla. İyi günler dileriz.
Dell'de değişim için 5 ölü piksel istiyor.Sayın Müşterimiz Merhabalar, Ürünlerin sıfır kapalı kutu olarak satışlı yapılmaktadır. İade red veya onay işlemleri Yasal 14 gün iade ve cayma hakkı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. 6 ve üzeri ölü piksel olduğu taktirde ürün iade veya değişimi yapılmaktadır. Ürünü açıp kontrol edilmesi iade ve cayma hakkı çıkartmaz fakat ürünü açarken kutuya veya ürüne hasar verilmesi iade ve cayma hakkı dışına çıkarır. Saygılarımızla. İyi günler dileriz.
Satıcı böyle yazdı soru sor kısmından.
öncelikli olarak modellere yönelmek yerine panel tercihini yapmanız lazımmerhaba 2 monitör arasında kaldım msı olan monitörün ayaklarının sallandığını okudum o yüzden 2. monitöre kaydım gibi ama onun ayakları nasıl bilmiyorum tecrübe edenler yorumlarsa sevinirim hangisini alim sizce?
aslında böyle bir kural yokDell'de değişim için 5 ölü piksel istiyor.