Çok acil monitör önerisi

queriamvp

80+
Reaksiyon skoru
7
Sayın Müşterimiz Merhabalar, Ürünlerin sıfır kapalı kutu olarak satışlı yapılmaktadır. İade red veya onay işlemleri Yasal 14 gün iade ve cayma hakkı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. 6 ve üzeri ölü piksel olduğu taktirde ürün iade veya değişimi yapılmaktadır. Ürünü açıp kontrol edilmesi iade ve cayma hakkı çıkartmaz fakat ürünü açarken kutuya veya ürüne hasar verilmesi iade ve cayma hakkı dışına çıkarır. Saygılarımızla. İyi günler dileriz.

Satıcı böyle yazdı soru sor kısmından.

Sayın Müşterimiz Merhabalar, Ürünlerin sıfır kapalı kutu olarak satışlı yapılmaktadır. İade red veya onay işlemleri Yasal 14 gün iade ve cayma hakkı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. 6 ve üzeri ölü piksel olduğu taktirde ürün iade veya değişimi yapılmaktadır. Ürünü açıp kontrol edilmesi iade ve cayma hakkı çıkartmaz fakat ürünü açarken kutuya veya ürüne hasar verilmesi iade ve cayma hakkı dışına çıkarır. Saygılarımızla. İyi günler dileriz.

Satıcı böyle yazdı soru sor kısmından.
Dell'de değişim için 5 ölü piksel istiyor.

merhaba 2 monitör arasında kaldım msı olan monitörün ayaklarının sallandığını okudum o yüzden 2. monitöre kaydım gibi ama onun ayakları nasıl bilmiyorum tecrübe edenler yorumlarsa sevinirim hangisini alim sizce?
öncelikli olarak modellere yönelmek yerine panel tercihini yapmanız lazım
çünkü seçtiğiniz ürünün biri va panel biri ips panel

önce panel tercihi ki benimi ve bir çok kişinin önerisi ips olacaktır

sonra model seçimlerini yaparız
ve max bütçeniz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dell'de değişim için 5 ölü piksel istiyor.
aslında böyle bir kural yok
herkes ülkemizde muhteşem işleyen hukuk kuralları dahilinde bir boşluk yakalayıp kendi hukuk kurallarını oluşturma derdinde

1 tane bile çıksa hakkınızdır iade etmek
bazıları işte 3 5 6 gibi söylemlerle vazgeçirmeye çalışıyor ama hakkınızı sonuna kadar aradığınızda sonuç sizin lehinize gerçekleşiyor

bu durum bu şekilde ilerlememeli illaki bizi tüketici hakem heyetine kadar sürüklememeli ama malesef bu şekilde ilerliyor

lakin şöyle bir durum var
zaten koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkı diye de bir durum var internetten yapılan alışverişlerde

bu konuda ürüne ambalajlarına ekipmanlarına zarar vermeden test edip
ölü piksel varsa hiç bir sebep belirtmeden iade etmek lazım

Hocam eğer ölü piksel sorunu yaşamak istemiyorsan mağazaya gidip monitörün testini yapıp o şekilde alabilirsin. 2K da ise VG27AQL3A modeline bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri