SOKTUMUN Aptalı senikanka bunu alıcak adam mimar ve milyonluk adam aylık 100k kira geliri var net bunu aldığı çocukta belki 1 ay kullanıcak sonra bidaha açmıcka bile
hele şükür birisi sorduğum soru hakkında cevap verdi herkes sistem öneriyor yok şunu alma bunu al DDDDmilyonluk adam olması neyi değiştirir knk parçalar uyumlu çok merak ediyosan
hak veriyorum bu adamaSOKTUMUN Aptalı seni
yukarıda uyumlu sorunsuz çalışır demişler zatenhele şükür birisi sorduğum soru hakkında cevap verdi herkes sistem öneriyor yok şunu alma bunu al DDDD
Eyvallah kardeşim.hak veriyorum bu adama
kanka bişi dicem de ***** mısınız? size sistem atıp sadece uyumlu olup olmadığını sordum? ben size bu bütçeye uygun daha iyi sistem var mı demedim sistem çok iyi mi kötü mi fiyatını hak ediyo mu demedim siz neden sormadığım her şey hakkında bana fikir vermeye çalıştınız sonr aben ***** oldum?hak veriyorum bu adama
Milyonluk adam bu çöpü mü alır? Beyni yok mu o adamın? Almasın diyor herkes hala uyumlu mu diyorsun. Gitsin bi de tofaş alsın kırık dökük keyfine baksın.kanka bunu alıcak adam mimar ve milyonluk adam aylık 100k kira geliri var net bunu aldığı çocukta belki 1 ay kullanıcak sonra bidaha açmıcka bile
cahile laf anlatmaktan zoru yok ki bu hayattaMilyonluk adam bu çöpü mü alır? Beyni yok mu o adamın? Almasın diyor herkes hala uyumlu mu diyorsun. Gitsin bi de tofaş alsın kırık dökük keyfine baksın.
BE MAL BEN SANA FİYATI HAKKINDA PAHALI UCUZ MU DİYE SORU MU SORDUM ?KARDEŞİM SEN MALMISIN *** SANA PAHALI DİYORUZ SALAKMISIN **