link veya ss yok?bütçem buna yetiyo kaç fps alırım söylerimisiniz bide hiçbir şeyi yükselticem param yok öneri değil cevap istiyorum
şimdi geldi öneriyi fln geç alınmaz bu sistem ciddiyim neyse valorantta düşük ayarlarda ve çözünürlükte 60fps alabilirsinbütçem buna yetiyo kaç fps alırım söylerimisiniz bide hiçbir şeyi yükselticem param yok öneri değil cevap istiyorum
ss varneden sistemini yazmıyorsun?
ss varlink veya ss yok?
2024 yılındayız hocam 4 bin lira bütçe ne (tavsiye etmem)bütçem buna yetiyo kaç fps alırım söylerimisiniz bide hiçbir şeyi yükselticem param yok öneri değil cevap istiyorum
öğrenciyim hocam2024 yılındayız hocam 4 bin lira bütçe ne (tavsiye etmem)
Anakart'da TPM 2.0 olması lazım, yoksa açamayabilirsiniz Valorant'ı.bütçem buna yetiyo kaç fps alırım söylerimisiniz bide hiçbir şeyi yükselticem param yok öneri değil cevap istiyorum
hocam benim 12 yaşındaki kardeşimin 15 bin tl'si var valla Allah öğrencilerin sonunu hayır etsinöğrenciyim hocam
öğrencisin diye böyle çöp sayılcak bi sistem almak zorunda değilsin kaçıncı sınıfsın? üniversite flnsan vergi indirimli laptop bakalımöğrenciyim hocam
o sadece win 11 de değilmi ya?Anakart'da TPM 2.0 olması lazım, yoksa açamayabilirsiniz Valorant'ı.
Windows 10'un desteği bittikten sonra hala Microsoft'un fark edemediği sıfır gün açıkları kullanılabilecek durumda olacak. En iyi seçenek Windows 11'e geçmek. Tercihen Linux lakin Riot Games sağ olsun ekran kartlı sanal makinelerde vs. oynanamıyor artık Valorant.öğrencisin diye böyle çöp sayılcak bi sistem almak zorunda değilsin kaçıncı sınıfsın? üniversite flnsan vergi indirimli laptop bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
o sadece win 11 de değilmi ya?