Neler Yeni

Çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin

iskorpjtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can yaman
Öncelikle herkese merhaba, iyi forumlar. Yaklaşık bir ay önce yeni PC dizdim fakat driverlerim güncel olmasına rağmen masaüstünde ve sitelerde gezinirken mouse saniyelik takılıyor ve oyun içerisinde de bu problem devam ediyor. Bazen oluyor, bazen olmuyor fakat olduğu zaman özellikle oyun içerisinde anlık droplar yaşıyorum. Bu droplar yaşanırken takılıyor aynı zamanda FPS saniyelik düşüyor.

Windows 10 Pro 64 Bit kuruluydu, Home mimarisine değiştirip format attım. Olmadı. SSD yerine hard disk değiştirdim, yine düzelmedi. Bana bu problemi çözmemde yardımcı olacak birisi varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum. Forumda oyun modunu kapatın diyorlardı, kapattım. Fakat yine aynı devam ediyor.
Bütün böyle sıkıntılı problemler beni buluyor. yahu yeni bilgisayar problemi ne olabilir bunun kafayı yemek üzereyim gerçekten sabrım kalmadı artık lütfen birisi bana yardımcı olsun lütfen en azından bu sistemsel drop yaşatan parça hangisiyse onu öğreneyim değiştirme fırsatım olur

Sistemim şu şekilde:
Monitör: ViewSonic XG2401 144Hz 1ms DP kablosu ile bağlı.
AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.
8 GB RAM 3200 MHz sanırsam, sistem modeli ms-7C51.
Ekran kartı: RX550.
Kingston 240GB SSD.
BIOS 1.30.
DirectX 12.

Yeni bilgisayarı, bilgisayarcıya bırakmak istemiyorum.

Alıntı Cevapla
Rapor

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Mouse modeliniz nedir?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
mouse kaynaklı olabilir mi?

iskorpjtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse modeliniz nedir?
mouse kaynaklı değil malesef başka mouse ile de denedim problem sistemden kaynaklanıyor ani takılma yaşıyorum hem masaüstünde takılma hemde oyunda takılma oluyor o takılma esnasında fps 1 minisaniyelik düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse kaynaklı olabilir mi?
Mouse modeliniz nedir?
mouse kaynaklı değil malesef başka mouse ile de denedim problem sistemden kaynaklanıyor ani takılma yaşıyorum hem masaüstünde takılma hemde oyunda takılma oluyor o takılma esnasında fps 1 minisaniyelik düşüyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Sıcaklık değerleri nasıl?

Atyxah

80+ Silver
ssd de bir sıkıntı olabilirmi farklı bir diskle deneyin

iskorpjtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı sıcaklıkğı 30 derece fakat sadece 3-4 sekme ve steam açıkken ram kullanımı %50 civarı bu normal mi?

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
İnternete ethernet ile mi bağlısınız? Eğer öyleyse hızınız kaç ?

Sabri okay

80+ Bronze
Öncelikle herkese merhaba, iyi forumlar. Yaklaşık bir ay önce yeni PC dizdim fakat driverlerim güncel olmasına rağmen masaüstünde ve sitelerde gezinirken mouse saniyelik takılıyor ve oyun içerisinde de bu problem devam ediyor. Bazen oluyor, bazen olmuyor fakat olduğu zaman özellikle oyun içerisinde anlık droplar yaşıyorum. Bu droplar yaşanırken takılıyor aynı zamanda FPS saniyelik düşüyor.

Windows 10 Pro 64 Bit kuruluydu, Home mimarisine değiştirip format attım. Olmadı. SSD yerine hard disk değiştirdim, yine düzelmedi. Bana bu problemi çözmemde yardımcı olacak birisi varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum. Forumda oyun modunu kapatın diyorlardı, kapattım. Fakat yine aynı devam ediyor.
Bütün böyle sıkıntılı problemler beni buluyor. yahu yeni bilgisayar problemi ne olabilir bunun kafayı yemek üzereyim gerçekten sabrım kalmadı artık lütfen birisi bana yardımcı olsun lütfen en azından bu sistemsel drop yaşatan parça hangisiyse onu öğreneyim değiştirme fırsatım olur

Sistemim şu şekilde:
Monitör: ViewSonic XG2401 144Hz 1ms DP kablosu ile bağlı.
AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.
8 GB RAM 3200 MHz sanırsam, sistem modeli ms-7C51.
Ekran kartı: RX550.
Kingston 240GB SSD.
BIOS 1.30.
DirectX 12.

Yeni bilgisayarı, bilgisayarcıya bırakmak istemiyorum.

Alıntı Cevapla
Rapor
amd ayarlarını yaptınızmı pc de virüs olabilir kaspersky ile taratın yapamassanız etiketleyin

iskorpjtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can yaman
amd ayarlarını yaptınızmı pc de virüs olabilir kaspersky ile taratın yapamassanız etiketleyin
İlginiz için çok teşekkür ederim kaspersky linkini paylaşabilir misiniz rica etsem malesef bu konulara çok uzağım şimdiden teşekkür ederim

amd için driveri indirdim kendime göre olan ayarları yaptım fakat sürekl devam ediyor sebebi bir türlü çözülebilmiş değil :(

Sabri okay

80+ Bronze
İlginiz için çok teşekkür ederim kaspersky linkini paylaşabilir misiniz rica etsem malesef bu konulara çok uzağım şimdiden teşekkür ederim

amd için driveri indirdim kendime göre olan ayarları yaptım fakat sürekl devam ediyor sebebi bir türlü çözülebilmiş değil :(
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın Kaspersky indirin veya bir virüs tarayıcı indirin

Merhaba geç gördüm kusura bakmayın Kaspersky indirin veya bir virüs tarayıcı indirin
Birde tüm sistemi 10 dk logona yük testine sokabilirmisin psu yetersizmi ısınıyor mu diye

Birde tüm sistemi 10 dk logona yük testine sokabilirmisin psu yetersizmi ısınıyor mu diye
Sıcaklığı söyleyin herşeyin

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
ekran kartından kaynaklı bir durum olabilir

ekran kartından kaynaklı bir durum olabilir
ek olarak bu takılma ne tarz oluyor onada bağlı bu mesela psu kaynaklı bile olabilir veya anakart görüntü donuyorsa ekran kartı ama atıyorum mouse bağlantısı saliselik takılıyorsa psu anakart kasa kaynaklı olabilir her şey mümkün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom