Öncelikle herkese merhaba, iyi forumlar. Yaklaşık bir ay önce yeni PC dizdim fakat driverlerim güncel olmasına rağmen masaüstünde ve sitelerde gezinirken mouse saniyelik takılıyor ve oyun içerisinde de bu problem devam ediyor. Bazen oluyor, bazen olmuyor fakat olduğu zaman özellikle oyun içerisinde anlık droplar yaşıyorum. Bu droplar yaşanırken takılıyor aynı zamanda FPS saniyelik düşüyor.
Windows 10 Pro 64 Bit kuruluydu, Home mimarisine değiştirip format attım. Olmadı. SSD yerine hard disk değiştirdim, yine düzelmedi. Bana bu problemi çözmemde yardımcı olacak birisi varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum. Forumda oyun modunu kapatın diyorlardı, kapattım. Fakat yine aynı devam ediyor.
Bütün böyle sıkıntılı problemler beni buluyor. yahu yeni bilgisayar problemi ne olabilir bunun kafayı yemek üzereyim gerçekten sabrım kalmadı artık lütfen birisi bana yardımcı olsun lütfen en azından bu sistemsel drop yaşatan parça hangisiyse onu öğreneyim değiştirme fırsatım olur
Sistemim şu şekilde:
Monitör: ViewSonic XG2401 144Hz 1ms DP kablosu ile bağlı.
AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.
8 GB RAM 3200 MHz sanırsam, sistem modeli ms-7C51.
Ekran kartı: RX550.
Kingston 240GB SSD.
BIOS 1.30.
DirectX 12.
Yeni bilgisayarı, bilgisayarcıya bırakmak istemiyorum.
Alıntı Cevapla
Rapor
Windows 10 Pro 64 Bit kuruluydu, Home mimarisine değiştirip format attım. Olmadı. SSD yerine hard disk değiştirdim, yine düzelmedi. Bana bu problemi çözmemde yardımcı olacak birisi varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum. Forumda oyun modunu kapatın diyorlardı, kapattım. Fakat yine aynı devam ediyor.
Bütün böyle sıkıntılı problemler beni buluyor. yahu yeni bilgisayar problemi ne olabilir bunun kafayı yemek üzereyim gerçekten sabrım kalmadı artık lütfen birisi bana yardımcı olsun lütfen en azından bu sistemsel drop yaşatan parça hangisiyse onu öğreneyim değiştirme fırsatım olur
Sistemim şu şekilde:
Monitör: ViewSonic XG2401 144Hz 1ms DP kablosu ile bağlı.
AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor 3.20 GHz.
8 GB RAM 3200 MHz sanırsam, sistem modeli ms-7C51.
Ekran kartı: RX550.
Kingston 240GB SSD.
BIOS 1.30.
DirectX 12.
Yeni bilgisayarı, bilgisayarcıya bırakmak istemiyorum.
Alıntı Cevapla
Rapor