Çok da acı olmayan gerçekler.

bir şey öğrendim. bu az önceki olaydan daha çok koydu.
benim yıllarca trafo olarak bildiğim şey aynı zamanda tt'nin saha dolabıymış. ve maps'ten, google earth üzerinden falan ölçüm yaptım. harbiden bana dedikleri gibi 45 metre çıktı. ulan bayağı yakın aslında nasıl 45 metre oluyor. neyse.
şimdi akıllarda bir soru daha.
Alp'in oturduğu bina ile karşısındaki bina arasında bir adet TT Saha dolabı bulunmaktadır. Bu dolap, iki bina arasında ortalanmış bir şekilde durmaktadır. Karşı bina 99Mbps, Dolaba olan uzaklığı 11 Metre'dir. Alp'in binası 87Mbps, Dolaba olan uzaklığı 45 Metre'dir.
Karşı binanın bağlı bulunduğu dolap nerededir ?

Yan sokakmı :D yan binamda vardı telefon kutusundan kablo çekmiyorlardı sen sokak diyorsun hocam :D vodofone çekti sağolsun 4-5 sene 5mbit internet kullandıydım gerçi bu senede vodofone dan çekmediğim kalmadı emmee:(

Yan sokakmı :D yan binamda vardı telefon kutusundan kablo çekmiyorlardı sen sokak diyorsun hocam :D vodofone çekti sağolsun 4-5 sene 5mbit internet kullandıydım gerçi bu senede vodofone dan çekmediğim kalmadı emmee:(
herkes öldürür sevdiğini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

balkondan karşı binanın girişini falan dikizledim. 2016-17'de bunlar her dairenin kişisel depolarının olacağı yeri kapalı otopark yaptılar. deldiler ettiler bi garaj kapısı yaptılar. o garaj kapısının yanında bir kutu var. ama yan duruyor. onun olma ihtimali var.
yarın olay yeri inceleme yapacağım. bakalım elime nasıl deliller geçecek. o kutu olmayabilir de ama olabilir de.
yeni tip beyaz kutulara benziyor. eğer tt oraya kutu koyduysa bizim buraya da koysun aga yani gayet kolay bir şey. hadi kutu koymasın da küçük kutuları var minnacık. ondan koysun bari böyle iş mi olur aa karşı binayla rekabet içindeyiz olmaz böyle telekom senin ben....

herkes öldürür sevdiğini.

balkondan karşı binanın girişini falan dikizledim. 2016-17'de bunlar her dairenin kişisel depolarının olacağı yeri kapalı otopark yaptılar. deldiler ettiler bi garaj kapısı yaptılar. o garaj kapısının yanında bir kutu var. ama yan duruyor. onun olma ihtimali var.
yarın olay yeri inceleme yapacağım. bakalım elime nasıl deliller geçecek. o kutu olmayabilir de ama olabilir de.
yeni tip beyaz kutulara benziyor. eğer tt oraya kutu koyduysa bizim buraya da koysun aga yani gayet kolay bir şey. hadi kutu koymasın da küçük kutuları var minnacık. ondan koysun bari böyle iş mi olur aa karşı binayla rekabet içindeyiz olmaz böyle telekom senin ben....
yok lan su borusunun kutusuymuş.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,337
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri