Nasıl oluyor tam olarak? Hayatımda 1 kere 7-8 yıl önce yaşadım ama aynı şey mi emin değilim. Uyanmak isteyip uyanamıyordum. Ama 1 kere yaşadımarkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten
yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
rüyanın içinde uyanıyosun bi döngü gibi oluyor bunu 6 7 kere yaşıyorsun bi silüet görüyorsun hareket edemiyorsun vucudun karıncalanıyorNasıl oluyor tam olarak? Hayatımda 1 kere 7-8 yıl önce yaşadım ama aynı şey mi emin değilim. Uyanmak isteyip uyanamıyordum. Ama 1 kere yaşadım
Hocam kafein alıyor musunuz gün içinderüyanın içinde uyanıyosun bi döngü gibi oluyor bunu 6 7 kere yaşıyorsun bi silüet görüyorsun hareket edemiyorsun vucudun karıncalanıyor
Yattığın yer, beslenme biçimin hepsi etken.arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten
yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Hiç almıyorumHocam kafein alıyor musunuz gün içinde
Genelde oturma odasında koltukta yatıyorum televizyon izlerken uyuya kalıyorum yemek biçimi. İgrenc yemek olursa yiyorum olmazsa yemiyorum yani böyleYattığın yer, beslenme biçimin hepsi etken.
Rahat edemediğin için ve yeme alışkanlığın kötü olduğu için yaşıyorsun bunları.Hiç almıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde oturma odasında koltukta yatıyorum televizyon izlerken uyuya kalıyorum yemek biçimi. İgrenc yemek olursa yiyorum olmazsa yemiyorum yani böyle
Yaz kış görüyorum arkadaşım olduDaha kar yağmadı ki nasıl görüyon karabasanı
Yo çok rahatımRahat edemediğin için ve yeme alışkanlığın kötü olduğu için yaşıyorsun bunları.
Kanki stresim sıfır ve televizyonda genelde türk dizileri işliyorum korku değil örneğin Adanalı ve yaptığım yer koltuk ama koltuk arayıp rahat piskiatrilik bu olay değil bence dediğin gibi yaptığım yer uyku düzeni gibi gibi okul açılınca uykum düzene giriyor ama maks 5 sqat uyuya biliyorumgece korkup tv izleyerek uyumanı pek önermem çok alışırsan ilerde başına bela olur bana 1 günde 4 kere bastığı bile oldu dönem dönem geçedebiliyor geri başlayadabiliyor zamanla geçiyor ama zaten bi süre sonra hiç korkmuyorsun hatta bana basınca uyuşukluğun tadını çıkarıyorum
piskiyatriye git demeyeceğim hiç bi işe yaramıyor nörolojiye görün sadece piskiyatriye gönderirse gitme en fazla ilaç yazar 1 2 hafta zombi gibi gezersin bi işede yaramaz zamanla geçer büyük ihtimal uyku düzeni kurup biraz daha rahat bi yerde yatmanı öneririm yüksek stress karabasana sebep olabiliyor