Neler Yeni

Çok fazla karabasan görüyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az

Son düzenleme:

enthy7

80+
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

Nasıl oluyor tam olarak? Hayatımda 1 kere 7-8 yıl önce yaşadım ama aynı şey mi emin değilim. Uyanmak isteyip uyanamıyordum. Ama 1 kere yaşadım

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl oluyor tam olarak? Hayatımda 1 kere 7-8 yıl önce yaşadım ama aynı şey mi emin değilim. Uyanmak isteyip uyanamıyordum. Ama 1 kere yaşadım
rüyanın içinde uyanıyosun bi döngü gibi oluyor bunu 6 7 kere yaşıyorsun bi silüet görüyorsun hareket edemiyorsun vucudun karıncalanıyor

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur

Yattığın yer, beslenme biçimin hepsi etken.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Onur
Hiç almıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde oturma odasında koltukta yatıyorum televizyon izlerken uyuya kalıyorum yemek biçimi. İgrenc yemek olursa yiyorum olmazsa yemiyorum yani böyle
Rahat edemediğin için ve yeme alışkanlığın kötü olduğu için yaşıyorsun bunları.

grasdiyas

80+ Silver
gece korkup tv izleyerek uyumanı pek önermem çok alışırsan ilerde başına bela olur bana 1 günde 4 kere bastığı bile oldu dönem dönem geçedebiliyor geri başlayadabiliyor zamanla geçiyor ama zaten bi süre sonra hiç korkmuyorsun hatta bana basınca uyuşukluğun tadını çıkarıyorum

piskiyatriye git demeyeceğim hiç bi işe yaramıyor nörolojiye görün sadece piskiyatriye gönderirse gitme en fazla ilaç yazar 1 2 hafta zombi gibi gezersin bi işede yaramaz zamanla geçer büyük ihtimal uyku düzeni kurup biraz daha rahat bi yerde yatmanı öneririm yüksek stress karabasana sebep olabiliyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
XXXX
gece korkup tv izleyerek uyumanı pek önermem çok alışırsan ilerde başına bela olur bana 1 günde 4 kere bastığı bile oldu dönem dönem geçedebiliyor geri başlayadabiliyor zamanla geçiyor ama zaten bi süre sonra hiç korkmuyorsun hatta bana basınca uyuşukluğun tadını çıkarıyorum

piskiyatriye git demeyeceğim hiç bi işe yaramıyor nörolojiye görün sadece piskiyatriye gönderirse gitme en fazla ilaç yazar 1 2 hafta zombi gibi gezersin bi işede yaramaz zamanla geçer büyük ihtimal uyku düzeni kurup biraz daha rahat bi yerde yatmanı öneririm yüksek stress karabasana sebep olabiliyor
Kanki stresim sıfır ve televizyonda genelde türk dizileri işliyorum korku değil örneğin Adanalı ve yaptığım yer koltuk ama koltuk arayıp rahat piskiatrilik bu olay değil bence dediğin gibi yaptığım yer uyku düzeni gibi gibi okul açılınca uykum düzene giriyor ama maks 5 sqat uyuya biliyorum

Rulep

80+ Gold
Yattığın yerde bir şey yiyorsan en son temizle öyle yat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,216
Üyeler
163,127
Son üye
Thwror