ODPSJLIKSDHHSDHFDSFGHSDFGHSGDFHSGDHLOGSFD
Tak diye bırak aklına bağımlı olduğunu getirmemeye çalış aklına geldiğinde spor yap (cinsel isteği cidden azaltıyo) arkadaşlarını ara bi oyuna gir bi kızla derin sohbet et wpdende olabilir sana kalmışBEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Valla mantıklı kendini oyuna versin özellikle akılda kalan ilerlemeli belki çözüm olur mantıklıHocam konu sahibine bi sistem 3060 felan şifası orda gibi.
uzman doktor kürşat kütükçü
Merhaba dostum.BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
çimene dokun. ciddiyim bütün gününü evde geçirirsen kurtulamazsın. münkünse gününün büyük kısmını dışarıda müsait olamayacağın mekanlarda geçir.BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
adama psikiyatri mi önerim ki dediğimde farklı bişey yapamaz sporda bacak günü yapsın sonra cinselliği düşünmezAdam at görsem halleniyorum diyor senin dediğine bak