Neler Yeni

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Dorukcan Dalkılıç
Instagram
dorukcandalklicresmi
ben tanıyorum kendilerini adam lise 1 de hala hangi iradeden bahsediyon

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,036
İsim
kilan embappe

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
kardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olma
Adam ata halleniyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
Adam ata halleniyor
çocuğu kınamak en kolayı ama bir şekilde kendini düzeltmenin yolunu bulması gerek bunu nasihat alarak öğrenecek başkasının dalge geçmesiyle değil kendi bu nasihatleri dikkate alır veya almaz bu beni ilgilendirmiyor

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
çocuğu kınamak en kolayı ama bir şekilde kendini düzeltmenin yolunu bulması gerek bunu nasihat alarak öğrenecek başkasının dalge geçmesiyle değil kendi bu nasihatleri dikkate alır veya almaz bu beni ilgilendirmiyor
"Adam ata halleniyor" cümlesini sana alıntı yaparken kınamak için yapmadım. Yapsaydım yanına emoji de koyardım. Olayın ciddiyetini belirtmek için alıntılamıştım, belki tüm mesajları okumamışsındır diye. Günde 1-2 kez yapan birine belki bu dediğin nasihat işe yarayabilir de, bu durumdaki biri için gerçekten yarayabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Adam ata halleniyor" cümlesini sana alıntı yaparken kınamak için yapmadım. Yapsaydım yanına emoji de koyardım. Olayın ciddiyetini belirtmek için alıntılamıştım, belki tüm mesajları okumamışsındır diye. Günde 1-2 kez yapan birine belki bu dediğin nasihat işe yarayabilir de, bu durumdaki biri için gerçekten yarayabilir mi?
Yanlış anlaşıldıysam pardon

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom