Sus olm adam forumda bile haz yaşıyor rahat bıraknoluyor olum dur sakin ol
Günde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.hangi el
3 kez de burna verdimi tamam zaten, ritüeli gerçekleştirebilir.Günde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.
Kızın namus gider anında tarihe geçerO ellerle mi kıza dokunsun
JHDSKFHSDFKHSDJSDLKFKJHVKJHESFAJKHSFDKJFDJHSFDJHFGDSHJSEDHJSFEKLJSFEKLNJDSFHJFDSXHLSDHLSEFTUHYREUHDSNJKXDFKJNXDFJKHDXFHUFSEHFESHFDSHFDSHIFEDSNBJGUHSKJBSUGSFDHBSEGIYSFEGISEFGDFSGBHSEFUISDFSEGFHJISHKJNREKGHEOSIGJSEOIHSLDINJFKSFHODSJFSFHSFHUSDHFSIDHFIUSDFIHSEDIUFHSDIFGHSGHAHIJFVGünde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 kez de burna verdimi tamam zaten, ritüeli gerçekleştirebilir.
ADAM MASTÜRBASYONUN 50 TONU DİYE KİTAP YAZAR SDFHJDSGFHJHGFIJSDFHLKFDFSDKızın namus gider anında tarihe geçer
evet 3 sağ 3 sol bir set tamamlanmış oluyorGünde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 kez de burna verdimi tamam zaten, ritüeli gerçekleştirebilir.
Ben ne alaka yaSus olm adam forumda bile haz yaşıyor rahat bırak
O değil de millet beni yanlış anlicak80+ Platinum Cinsel Psikolog
kardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olmabazen sevgilim olursa ona nasıl yaklaşacağım diye düşünüyorum yanlış bir hareket yapmaktan korkuyorum
yok abim estağfurullahO değil de millet beni yanlış anlicak
Yok kanka herkes biliyo seni sorun yok eğleniyozO değil de millet beni yanlış anlicak
abim adam hala lise 1 de sınıfta kaldı kaç kerekardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olma