Neler Yeni

Çok fazla sivilce ve izi var

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
16 yaşımdayım yüzümde gerçekten çok fazla sivilce izi ve sivilce var ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Ariseks

80+ Gold
16 yaşımdayım yüzümde gerçekten çok fazla sivilce izi ve sivilce var ne yapmamı tavsiye edersiniz?
yağlı ve şekerli çok yeme ve bir krem vermişlerdi bana krem çok kullanmadım ama yağlı ve şekerli çok yemezsem daha düzgün oluyor yüzüm

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Sivilceleri sıkarsan iz yapar.Ben hiç ellemiyorum çıktıktan 2-3 gün sonra geçiyor.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yağlı ve şekerli çok yeme ve bir krem vermişlerdi bana krem çok kullanmadım ama yağlı ve şekerli çok yemezsem daha düzgün oluyor yüzüm
Yağlı ve şekerli şeyler çok az yiyorum eskisi kadar çıkmıyor ama izleri var

Squex

80+ Silver
rahatsız ediciyse bir dermatoloğa gidip krem ve ilaç al eğer çok varsa roaccutane alabilirsin ama çok ciddi değilse roaccutane alma.

theboss55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdogan kodal
kardeşim selam bu yazıyı dikkatli oku . Şuan gelişim döneminde olduğun için vücudun testosteron üretiyor ve yapılanmaya başlıyor . Bu döneminde sivilce olması gayet normal. Haftada 2 defa sabah uyandıktan sonra yarım litre suya ,1 çay kaşığı elma sirkesi yarım limonu sıkıp iç. Abur cuburdan uzak durmaya çalış. Temiz beslen . Bunları uygularsan sivilce azalıcaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatsız ediciyse bir dermatoloğa gidip krem ve ilaç al eğer çok varsa roaccutane alabilirsin ama çok ciddi değilse roaccutane alma.
doktora sormadan bu ilaçları alma kardeşim

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarın gideceğim doktora

Squex

80+ Silver
kardeşim selam bu yazıyı dikkatli oku . Şuan gelişim döneminde olduğun için vücudun testosteron üretiyor ve yapılanmaya başlıyor . Bu döneminde sivilce olması gayet normal. Haftada 2 defa sabah uyandıktan sonra yarım litre suya ,1 çay kaşığı elma sirkesi yarım limonu sıkıp iç. Abur cuburdan uzak durmaya çalış. Temiz beslen . Bunları uygularsan sivilce azalıcaktır

doktora sormadan bu ilaçları alma kardeşim
doktora sormadan alamaz zaten reçete lazım :D
dediğim gibi doktora gidip ilaç veya krem isteyebilir.
roaccutane doktor reçetesiz alınamaz ve biraz ciddi bir ilaçtır karaciğer iflası yaşattırabilir bu yüzden kullanmak için her ay kan tahlili vermek gerekiyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her cilt tipi farklı. Birine iyi gelen sizde belki işe yaramaz en iyisi bir doktora gidin

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
daha dün doktora gittim normalde günde 1 kutu süt bititririm süt ani bir sivilce çıkışına neden olabilir dedi havuzdan çıktıktsan sonra vücudunda klor kalmasın yıkan dedi bol bol meyve özelliklede elma yemelisin asla ma asla sivilcelerini kafana takmamalısın nede olsa geçecekler gibi düşün bitter çikolata hariç diğer çikolatalardan uzak dur hiç yeme değil ama abartma uyku düzenide burda büyük rol oynar vücudun kendini gece yeniler o yüzden 12 1 den önce uyuymuş ol ve max 8 9 dada uyanım ol yüzünü genellikle nemli tut öğlenleride yıka kendine temizleme jeli alabilirsin laroche çok iyidir bu konuda aynen bunları dedi doktor birde birkaç ilaç verdi ama senin durmunu bilmiyorum dediklerimi uygularsan git gide sönecektir geçmiş olsun

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
daha dün doktora gittim normalde günde 1 kutu süt bititririm süt ani bir sivilce çıkışına neden olabilir dedi havuzdan çıktıktsan sonra vücudunda klor kalmasın yıkan dedi bol bol meyve özelliklede elma yemelisin asla ma asla sivilcelerini kafana takmamalısın nede olsa geçecekler gibi düşün bitter çikolata hariç diğer çikolatalardan uzak dur hiç yeme değil ama abartma uyku düzenide burda büyük rol oynar vücudun kendini gece yeniler o yüzden 12 1 den önce uyuymuş ol ve max 8 9 dada uyanım ol yüzünü genellikle nemli tut öğlenleride yıka kendine temizleme jeli alabilirsin laroche çok iyidir bu konuda aynen bunları dedi doktor birde birkaç ilaç verdi ama senin durmunu bilmiyorum dediklerimi uygularsan git gide sönecektir geçmiş olsun
Teşekkür ederim umarım geçer

verdikleri bir krem çok işe yarıyor yatmadan önce sürüyordum sahaba sivilce geçiyordu ama sivilce izlerim duruyor onun çaresini bulamadım daha
Sivilce izi için aloe vera ve bal sürüyorum

TamerKs

80+ Silver
Sivilce için değilde sivilce izi için madecassol öneririm.

Top Bottom