Kadir_1987
80+ Silver
Furkan vurdu gol oldu...Bir sprey şişesine su koy ve saçına sık. Sürekli nemli tut. Kısa sürede uzayacaktır.
Ağaç mı la bu
Furkan vurdu gol oldu...Bir sprey şişesine su koy ve saçına sık. Sürekli nemli tut. Kısa sürede uzayacaktır.
Arka Bahçede Bilim'den görmüştüm yıllar önce.Furkan vurdu gol oldu...
Ağaç mı la bu
Allah seni de güldürsünniye gülüyon la tüm yorumlarıma öldürürüm seni
Kestirdiği berbere ya da başka berbere git saçını önce düzeltmeye çalış.Arkadaşlar merhaba dün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim, ayaklarım kırılaydı'da gitmeseydim oraya. her neyse adam saçımı yamuk kesti ve şuan berbat bir durumdayım lüften yardım edin ölmek istiyorum o dereceye getirdi beni artık. kafam yamuk duruyor bildiğin. 3 numaraya vurmak istiyorum ama daha kötü olur diye de vuramıyorum, lütfen yardım edin
Az vermişsin, ben her seferinde 90 TL veriyorum.50 lira verdim bide lanet olsun.
sağolun zahmet olmazsa o bitkisel yağlar nedir?Kestirdiği berbere ya da başka berbere git saçını önce düzeltmeye çalış.
-Saçının hızlı uzaması için bazı bitkisel yağlar var.
Saç derisine masaj ile uygula.
Bu işlemi akşam yatmadan önce uygula, sabah kalktığında saçını yıka.Bu işlemi 2-3 günde bir yapabilirsin.
-Bir de her gün saçını yıkama.Saçını besleyen özel yağlar var, onların saçını beslemesine izin ver .
-Eğer sağlıklı saçlar istiyorsan da bol bol su iç ve vitamin ve mineral al.
-Saçını fazla sıcak su ile yıkamak saçı yıpratır.
Aynı şekilde fazla soğuk su ile de yıkamak aynı şekilde etkiler.
Ilık su ile yıka.
-Kurulama işleminde Fön makinesi kullanıyorsan, önce saçını havlu ile hafiften kurula.
Ardından fön makinesinin soğuk hava üfleyen ayarından saçına şekil ver.
-Normalde insan saçı kendi haline bırakıldığında ayda 1cm kadar uzuyor.Lakin saçına gerekli bakımı yaparsan bu uzama miktarını arttırabilirsin.
(Biraz uzun oldu.Kusura bakma.)
Hindistan cevizi yağı, badem yağı ve lavanta yağı başlıcaları.sağolun zahmet olmazsa o bitkisel yağlar nedir?
teşekkürler dostum bunları yaptıktan sonra 4 5 cm uzama alır mıyım (tahmini olarak)Hindistan cevizi yağı, badem yağı ve lavanta yağı başlıcaları.
Eczanelerde satılıyor diye biliyorum.
Ya da Gratis gibi kişisel bakım ürünleri satan mağazalarda.
başka bir berbere gidip düzelttirirnArkadaşlar merhaba dün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim, ayaklarım kırılaydı'da gitmeseydim oraya. her neyse adam saçımı yamuk kesti ve şuan berbat bir durumdayım lüften yardım edin ölmek istiyorum o dereceye getirdi beni artık. kafam yamuk duruyor bildiğin. 3 numaraya vurmak istiyorum ama daha kötü olur diye de vuramıyorum, lütfen yardım edin
Kokü sende uzar ne olacak yaArkadaşlar merhaba dün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim, ayaklarım kırılaydı'da gitmeseydim oraya. her neyse adam saçımı yamuk kesti ve şuan berbat bir durumdayım lüften yardım edin ölmek istiyorum o dereceye getirdi beni artık. kafam yamuk duruyor bildiğin. 3 numaraya vurmak istiyorum ama daha kötü olur diye de vuramıyorum, lütfen yardım edin