EmirAladag
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Arkadaşlar muhtemelen herkese çok ilginç gelecek bir sorunum var. 2 3 Yıldır birçok çözüm denedim ama çözemedim. Yapay zeka dahil sordum
Şimdi sorunum şu burda bilgisi olan inşallah vardır nasibimizi arıyoruz
. Metin2 oynuyorum ve bilgisayarın zorlanması , saat , gün aklınıza ne gelirse hiçbirşey farketmeksizin bazen 5 dakika bazen 5 saatte bir oyun kapanıyor. Toplamda günde 7 8 kez kapanıyor kesin kapanıyor. Dediğim gibi bazen çok zorluyorum pcyi 20 metin2 açıkken kapanmıyor bazen 2 tane açıkken kapanıyor.
Uzun denemeler ve insanlara sorma sonucunda acaba amd ekran kartı var diyemi düşünmedim değil. Metin2 ekran kartını nerdeyse hiç kullanmıyor
ama böyle bir sorun olabiliceği aklıma geldi. Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6700 ekran kartım var.
Bu arada bilmeyenler için sorun internetle alakalı değil oyundan atmıyor direk oyun kapanıyor.
Dediğim gibi bi nasibimi denemek istedim belki bilen tecrübeli vardır diye teşekkür ederim.
Saygılar
Şimdi sorunum şu burda bilgisi olan inşallah vardır nasibimizi arıyoruz
Uzun denemeler ve insanlara sorma sonucunda acaba amd ekran kartı var diyemi düşünmedim değil. Metin2 ekran kartını nerdeyse hiç kullanmıyor
ama böyle bir sorun olabiliceği aklıma geldi. Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6700 ekran kartım var.
Bu arada bilmeyenler için sorun internetle alakalı değil oyundan atmıyor direk oyun kapanıyor.
Dediğim gibi bi nasibimi denemek istedim belki bilen tecrübeli vardır diye teşekkür ederim.
Saygılar