Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

3.George

80+ Bronze
o boğazını tutacaksın spor salonuna gidiceksin ful kardiyo koşu bisiklet karın egzersizleri yapcaksın 3 ayda 95den 83 kilo düştüm akşamları havuç salatası ton balığı yiyerek.
Artık cicibebe yemiyorum. Obur biriside değilim. 1tabak yer doyarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka cici bebe ile nasıl kilo aldın anlatabilir misin? 3 yıldan uzun süredir yiyom daha 41 kiloyum.
Sütle karıştırarak hem pc oynarken yedim en çok uyumadan hemen önce 3-4 kase yiyerek. Olabildiğince hareketsiz ve pasif kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve 2-3 günde 1 kglik paket bitirdim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Kardiyo yapıp bir diyete başla zaten kilo vermek için spora başladın mı birden ağırlık kaldırma isteği de gelir 14 yaşındasın mis gibi ağaç yaşken eğilir spora başla şimdiden nette dolaşan boy uzatmaz muhabbeti de yalan boy genetikle alakalı spor kısaltmaz aksine mümkünse boyunu uzaltır ama yaza 2 ay var 2 ayda ilah olucam moduna girme zaman istiyor ama zamanını verip doğru antrenmanla seni asla yüz üstü bırakmaz fitness

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
Kanka o kastan değil yalnız zayıflıktan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Bende 88 kilyodum şuan 77 kiloyum öğlen bir şey yemiyorum yada kalorisiz yemekler yiyorum ama okula gittiğimden bir şey yemiyorum sabahları haşlanmış yumurta biraz peynir ve zeytin istersen tam buğdayli ekmek ama yine az akşamda annem ne koyarsa onu ancak biraz daha az ve bunun dışında spor yaparsan verirsin bu yaptığım ne kadar sağlıklı emin değilim ancak benin görüşümce sağlıklı çünkü yağlı yemekler ve ekmek yiyordum onları kestim

3.George

80+ Bronze
Kardiyo yapıp bir diyete başla zaten kilo vermek için spora başladın mı birden ağırlık kaldırma isteği de gelir 14 yaşındasın mis gibi ağaç yaşken eğilir spora başla şimdiden nette dolaşan boy uzatmaz muhabbeti de yalan boy genetikle alakalı spor kısaltmaz aksine mümkünse boyunu uzaltır ama yaza 2 ay var 2 ayda ilah olucam moduna girme zaman istiyor ama zamanını verip doğru antrenmanla seni asla yüz üstü bırakmaz fitness
Bende 88 kilyodum şuan 77 kiloyum öğlen bir şey yemiyorum yada kalorisiz yemekler yiyorum ama okula gittiğimden bir şey yemiyorum sabahları haşlanmış yumurta biraz peynir ve zeytin istersen tam buğdayli ekmek ama yine az akşamda annem ne koyarsa onu ancak biraz daha az ve bunun dışında spor yaparsan verirsin bu yaptığım ne kadar sağlıklı emin değilim ancak benin görüşümce sağlıklı çünkü yağlı yemekler ve ekmek yiyordum onları kestim
Of kilo alınca nedense aşırı üşengeç oldum. Boyum uzar kilomda sabit kalsa normal kilo olur muyum? Hem ben zaten zayıftım ve halen eskisi gibiyim, ben ekmek yemiyorum zaten ben cicibebe ve hareketsizlikten aldım.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Hala uzarsın herhalde ancak yağlı bir vücudun olucak kilo ver bence

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Az yemek ye yürüyüş yap şınav ve mekim çek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
memnunsan ne almana gerek var ne vermene. bende zayıf kalsaydım güzel olurdu.
Memnunum çok şükür knka zaten ben ne asitli gazlı vs içerim ne de cips patlamış mısır vb gibi yiyecekler yerim hiç sevmiyorum zaten en çok sevdiğim Cevizli sucuk :)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Spor yapmak tek başına yeterli olmaz, yediğinden de kesmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom