Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
git zayıfla knk:geek:

3.George

80+ Bronze
kanka bu işin asıl sırrı yürümek kilondan aman aman bir şey yok günde yarım saat yürüyerek ve şu cicibebeli kilo alma diyetinden vazgeçip sağlıklı bir diyete geçmen lazımki burda sağlıktan kastım sebze falan değil rafine şekerden uzak durma kdeidklerimin yaptığın halde ilk ay ortalama 5 6 sonraki aylarda 3 4 kilo verebilirsin eğer kalori hesabı yapmak istersen de günde 1800 1700 kalori civarı alman lazım ayrıca yaşında daha çok küçük boyunda yaşında göre gayet ideal daha önünde nerden baksan 10 cm uzama potansiyeli var . bunları yapabilirsin ama sana tavsiyem bu uzama avantajını spor ile birlikte taçlandır kilolar erir ve hali hazırda taze taze üretilen testeron ile kasların yapımı çok kuvvetli olacaktır . Spora başla.
artık yemiyorum zaten. Yarınan itibaren okuldan sahile geçip kilo vermeye başlıyorum çünkü kilom 82'yi de geçmiş...
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya dostum bilip bilmeden konuşmak istemiyorum da
1 ay cicibebeye vereceğin parayla spora kayıt olamaz mısın cidden
artık yemiyorum zten. yarından itibaren de yürüyüş yapmaya başlıyorum. Çok hantallaştım. Topal gibi yürüyorum..

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Valla kusura bakma ama mesaj kasar gibi bir halin var mesajlara baktım hep çözüm yerine mızmızlanmışsın. Kilo vermek istiyorsan yemeyeceksin kardeşim bol bol su iç karbonhidrat kes yürüyüş yapıp nabız arttır bu kasar basit. Yok yürüyüş yapamam yok şunu yapamam o zaman niye açtın konuyu ?

3.George

80+ Bronze
Valla kusura bakma ama mesaj kasar gibi bir halin var mesajlara baktım hep çözüm yerine mızmızlanmışsın. Kilo vermek istiyorsan yemeyeceksin kardeşim bol bol su iç karbonhidrat kes yürüyüş yapıp nabız arttır bu kasar basit. Yok yürüyüş yapamam yok şunu yapamam o zaman niye açtın konuyu ?
son yazdıklarıma bak.....

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Of kilo alınca nedense aşırı üşengeç oldum. Boyum uzar kilomda sabit kalsa normal kilo olur muyum? Hem ben zaten zayıftım ve halen eskisi gibiyim, ben ekmek yemiyorum zaten ben cicibebe ve hareketsizlikten aldım.
kakna 7. sınıfta 175 dim şuan büyük ihtimalle 8 desin şuan 11deyim hala 1.75 im boyunun uzamama gibi bir durumu olabilir işi şansa bırakma bende üşengeçtim 1 gün git ciddiyim bir süre sonra o sende vicdan azabı yapacak bırakamayacaksın çok güzel bir şey ya kardiyo sıkmaz hem şahsen beni sıkmıyor tak kulaklıgını müzik dinle ben dizi izleyen gördüm lan kardiyo esnasında adam 40dk lık diziyi bitirdi gözümün önünde yürüyüş yaparak alışırsın dert etme hem para çıktı mı cebinden o salon için illa gidersin

Nedense artık çekemiyorum. Mekikte kalkamıyorum, şınavda pozisyon alamadan şlap yerdeyim
Yarım şınav çek faydası olur bu hareket kötü diye düşünme
download.jpg

Besim Tibuk

80+ Gold
Karbonhidrat ve yağ yeme kalori hesabı yap.
Sporu eksik etme.
7-8 kilo versen daha yrine gelirsin.
Tabii işin uzmanı olan Sir, @Ensar Bey 'e bırakalım sözü.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
14 yaş daha genç verebilirsin bence

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
artık yemiyorum zaten. Yarınan itibaren okuldan sahile geçip kilo vermeye başlıyorum çünkü kilom 82'yi de geçmiş...

artık yemiyorum zten. yarından itibaren de yürüyüş yapmaya başlıyorum. Çok hantallaştım. Topal gibi yürüyorum..
onu diyorum bende
artık cicibebe yemeyeceksin haliyle
ona daha önceki zamanlarda vereceğin para elinde kalacak yani
o parayla gyme kayıt olma şansın yok mu?

Top Bottom