Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Spor yapmaktan başka çaren yok.Fitnessa yazıl sonrasında yavaş yavaş güçlenirsin.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şu konuyu artık hortlatmayın, 1 hafta 11 sayfadır bende dahil herkes bir çözüm önerisi sunmuş bence yeterli. :D

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bil
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek çözzümü spor ve diyet gibi

Ek000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir Kuzkaya
Güzel bir diyet programı uygula genelde kalorisi düşük olan yiyecekler ye(karnın doymuş olacak ama herhangi bi yağ toplanması söz konusu olmayacak) üstüne birde günde 1 saat kadar yürüyüş yapsan etkili olur diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Turgut
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyor

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
mertcan başar
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
full body workout yapmaya başla toparlarsın çok rahat

.P.A.L.A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Aldığın kaloriden fazlasını yakman lazım sadece spor değil kalori yapan yemeklerden şekerden uzak dur bu sayede sağlıklı zayıflamış olursun

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
spor salonuna git yürüyüş yap ve günde 3 öğünden fazla ekstra yeme

uCoreJaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umur Özsoy
İlk başta şeker ve şekerli ürünleri yemeyi minimuma indir. ( Tamamen bırakman en iyisi olur). Hızlı kilo aldıkça vücudunda yağlanmalar olacak tabi ki, karaciğerin yağlandıkça halsizlik, hareket etmede isteksizlik, yorgunluk gibi belirtiler yaşayabilirsin. Şayet bu durumu yaşıyorsan sakın hareket etmekten vazgeçme beyaz undan yapılan mamulleri yemeyi de en aza indir. Günlük 10 bin adım atmaya çalış. Hızlı kilo vermeye çalışmak için yemek yememezlik yapma. Verilen hızlı kilolar vücudunda bir takım problemlere yol açabilir. Örneğin 83 kilodan 73 kiloya 3 haftada düştüm. Safra kesemde taş oluştu. Kısacası sporunu yap, sağlıklı beslen :)

3.George

80+ Bronze
İlk başta şeker ve şekerli ürünleri yemeyi minimuma indir. ( Tamamen bırakman en iyisi olur). Hızlı kilo aldıkça vücudunda yağlanmalar olacak tabi ki, karaciğerin yağlandıkça halsizlik, hareket etmede isteksizlik, yorgunluk gibi belirtiler yaşayabilirsin. Şayet bu durumu yaşıyorsan sakın hareket etmekten vazgeçme beyaz undan yapılan mamulleri yemeyi de en aza indir. Günlük 10 bin adım atmaya çalış. Hızlı kilo vermeye çalışmak için yemek yememezlik yapma. Verilen hızlı kilolar vücudunda bir takım problemlere yol açabilir. Örneğin 83 kilodan 73 kiloya 3 haftada düştüm. Safra kesemde taş oluştu. Kısacası sporunu yap, sağlıklı beslen :)
daha da kg aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fast food bağımlısı oldum. En az günde 5 tane yiyorum.

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Çok bi fazlan yok. Kalorini azalt her yemekten sonra yarım saat tempolu yürüyüş yap yeter yavaş yavaş gider.

Top Bottom