emin ol 10 kg den fazla vermişimdirkaçsındır ki
bende zayıftım alamıyordum.
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bil
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyor
full body workout yapmaya başla toparlarsın çok rahat14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Aldığın kaloriden fazlasını yakman lazım sadece spor değil kalori yapan yemeklerden şekerden uzak dur bu sayede sağlıklı zayıflamış olursun14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
İlk başta şeker ve şekerli ürünleri yemeyi minimuma indir. ( Tamamen bırakman en iyisi olur). Hızlı kilo aldıkça vücudunda yağlanmalar olacak tabi ki, karaciğerin yağlandıkça halsizlik, hareket etmede isteksizlik, yorgunluk gibi belirtiler yaşayabilirsin. Şayet bu durumu yaşıyorsan sakın hareket etmekten vazgeçme beyaz undan yapılan mamulleri yemeyi de en aza indir. Günlük 10 bin adım atmaya çalış. Hızlı kilo vermeye çalışmak için yemek yememezlik yapma. Verilen hızlı kilolar vücudunda bir takım problemlere yol açabilir. Örneğin 83 kilodan 73 kiloya 3 haftada düştüm. Safra kesemde taş oluştu. Kısacası sporunu yap, sağlıklı beslen14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
daha da kg aldım.İlk başta şeker ve şekerli ürünleri yemeyi minimuma indir. ( Tamamen bırakman en iyisi olur). Hızlı kilo aldıkça vücudunda yağlanmalar olacak tabi ki, karaciğerin yağlandıkça halsizlik, hareket etmede isteksizlik, yorgunluk gibi belirtiler yaşayabilirsin. Şayet bu durumu yaşıyorsan sakın hareket etmekten vazgeçme beyaz undan yapılan mamulleri yemeyi de en aza indir. Günlük 10 bin adım atmaya çalış. Hızlı kilo vermeye çalışmak için yemek yememezlik yapma. Verilen hızlı kilolar vücudunda bir takım problemlere yol açabilir. Örneğin 83 kilodan 73 kiloya 3 haftada düştüm. Safra kesemde taş oluştu. Kısacası sporunu yap, sağlıklı beslen![]()