Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

3.George

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.

14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Spor yap

Spor yapıp kilo vercen spor salona gidebilirsin yada evde yaparak verebilirsin

Spordan kastımız kardiyodur. ağırlık çalışma yürüyüş koşu gibi

Bu arada cicibebe baya şekerli oluyor ondan dolayı şekerinde baya artmıştır şekeri tatlıları düşür biraz

Spor falan iyi hoşta zayıflamak istiyorsan yemeyeceksin dostum. Başka alternatifi yok.
eskiden yer yer almıyordum. Cicibebe ile alındığını öğrendim hemen başladm. nerden bileyim 80 kilolara gelceğimi. cicibebeyi kestim zaten hala eskisi kadar yiyorum.

Bisiklet varsa sık sık bisiklet sür dostum.

Geri