Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Bende 83 kiloydum. Ramazanda yememden kıstım birazda yürüyüş yaptım şuan 78 kiloyum devam edicem umarım.

Farway

80+ Silver
Şekeri bırak,ekmeği azalt az da ge hareket et 75 ol güzeldir. Çok çabalamana gerek yok.

evoclkx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Evren Çelik
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
bol bol su iç ve iyi uyu gündelik 10km yürü sadece kahvaltıdan akşam yemeği ile gününü geçir

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Yavuz
Spor veya yüzme gidebilirsin. Yapamazsan eğer günde 2 öğün doyurucu biseyler yiyebilirsin. Saat 6dan sonra ağzına bisey surme bir kaç günde farkı hissedeceksin.

3.George

80+ Bronze
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
Kendimi zayıf sanıyormuşum, keşke hiç almayaydım. Şu an bu tüm kiloları yağ olarak aldığımdan göt göbek epey şiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 83 kiloydum. Ramazanda yememden kıstım birazda yürüyüş yaptım şuan 78 kiloyum devam edicem umarım.
Boyun kaçtı ki senin. İnsan kilo alınca uzun süre görüşmediği akrabalardan kaçıyor.

bol bol su iç ve iyi uyu gündelik 10km yürü sadece kahvaltıdan akşam yemeği ile gününü geçir
10 km yürüyüş çok zor bana göre.

evoclkx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Evren Çelik
Kendimi zayıf sanıyormuşum, keşke hiç almayaydım. Şu an bu tüm kiloları yağ olarak aldığımdan göt göbek epey şiştim.

Boyun kaçtı ki senin. İnsan kilo alınca uzun süre görüşmediği akrabalardan kaçıyor.

10 km yürüyüş çok zor bana göre.
arkadaşın varsa veya köpeğin varsa tak kulaklığı 30-45dk da yürür veya bisikletin var ise vites 1-2 ayarında güneşli havalarda yanında 1.5L suyun olsun öyle 3 ay içersin de sağlıklı kilo verirsin

3.George

80+ Bronze
arkadaşın varsa veya köpeğin varsa tak kulaklığı 30-45dk da yürür veya bisikletin var ise vites 1-2 ayarında güneşli havalarda yanında 1.5L suyun olsun öyle 3 ay içersin de sağlıklı kilo verirsin
malesef hiç en iyi arkadaşım yok. Birde kg alıcam diye pc başında uzun süre hareketsiz kaldım. Asosyalleştim

senin gene boyun var, ben obez oldum ya, ne güzel zayıftım, keşke almasaydım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ekrem İmamoğlu
çok yeme bir de bütçe varsa spor salonuna kaydol

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
kanka o kiloda pek de kas yoktur be

Top Bottom