Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
186 Boya 55-56 Kilonuz varsa, hocam size kötü bir haberim var.
Siz kaslı değilsiniz , Zarganasınız.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En azından zayıf. Ben de hiç kas yok her yerim yağlandı. 2 ayda bu hale nasıl gelirim ya.
Knk çöp kadar zayıf olanlar için cicibebe bir yere kadar ideal ama kalıbın normal ise onu yemek zaten olmaz. Bende çöp gibiydim kuruydum 1.5 ay felan cicibebe yedim vücudum belli bir kalıba kadar toparladı ama senin kadar fazla kilo almamamın sebebi ise 9-10 ay boyunca sanayideydim (spor salonu yada özel bir diyet tarifesi uygulamadım) orası bana spor gibi geldi şuan görenler vücudunu toparlanmışsın fit diyorlar yani bir yerden alırken bir yerden de vereceksin. Cicibebe %40 yiyorsan, kalan %60 da ise spor yapacaksın.
1- Marketlerde satılan 6 lı şişe su lardan al odana koy iç onlardan.
2- Düzenli uyku
3- Sabah yürüme yada evde mekik, şınav ( 1 hafta full 10 mekik, 2. hafta mekikler kolay olmaya başlarsa bu sayıyı kendini zorlamadan çıkartabilirsin) Ev usülü spor salonuna gitmeden bunları yapabilirsin.
Boy: 1.73
Kilo: 64

3.George

80+ Bronze
kas kaybetmis olabilirsin fakat mekik cekememe sebebin agırlıgın kanka. Hayıflanmayı kes spora ve diyete basla. Cok kotu hissediyorsan profesyonel destek de almayı dusunebilirsin. Basaracagına inanıyorum dostum sadece kotu dusunmeyi bırak
Spora başlayacak param kalmadı.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Spora başlayacak param kalmadı.
Ne yazık ki salonlar cok pahalı Cok haklısın. Evde antrenman yapmanın bir cok cesidi var arastırıp bunları bulabilirsin. Fakat bugunden itibaren sokaga cıkıp 1 saat yuruyerek bu işe basla lütfen

3.George

80+ Bronze
Knk çöp kadar zayıf olanlar için cicibebe bir yere kadar ideal ama kalıbın normal ise onu yemek zaten olmaz. Bende çöp gibiydim kuruydum 1.5 ay felan cicibebe yedim vücudum belli bir kalıba kadar toparladı ama senin kadar fazla kilo almamın sebebi ise 9-10 ay boyunca sanayideydim (spor salonu yada özel bir diyet tarifesi uygulamadım) orası bana spor gibi geldi şuan görenler vücudunu toparlanmışsın fit diyorlar yani bir yerden alırken bir yerden de vereceksin. Cicibebe %40 yiyorsan, kalan %60 da ise spor yapacaksın.
2- Düzenli uyku
3- Sabah yürüme yada evde mekik, şınav ( 1 hafta full 10 mekik, 2. hafta mekikler kolay olmaya başlarsa bu sayıyı kendini zorlamadan çıkartabilirsin) Ev usülü spor salonuna gitmeden bunları yapabilirsin.
Cicibebeyi kilomu öğrenir öğrenmez bıraktım. Spora da gidemem ailemin bütçesi de yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yazık ki salonlar cok pahalı Cok haklısın. Evde antrenman yapmanın bir cok cesidi var arastırıp bunları bulabilirsin. Fakat bugunden itibaren sokaga cıkıp 1 saat yuruyerek bu işe basla lütfen
Zaten eskiden zayıftım. Zayıf olduğum zaman ki gibi yemeye devam ediyorum. Böyle kendiliğinden biraz düşer mi?

Okul olduğu zaman günde en az 5000 adım atıyorum zaten.

Knk çöp kadar zayıf olanlar için cicibebe bir yere kadar ideal ama kalıbın normal ise onu yemek zaten olmaz. Bende çöp gibiydim kuruydum 1.5 ay felan cicibebe yedim vücudum belli bir kalıba kadar toparladı ama senin kadar fazla kilo almamamın sebebi ise 9-10 ay boyunca sanayideydim (spor salonu yada özel bir diyet tarifesi uygulamadım) orası bana spor gibi geldi şuan görenler vücudunu toparlanmışsın fit diyorlar yani bir yerden alırken bir yerden de vereceksin. Cicibebe %40 yiyorsan, kalan %60 da ise spor yapacaksın.
2- Düzenli uyku
Bu arada ben hiç mekik ve şınav çekemiyorum.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Cicibebeyi kilomu öğrenir öğrenmez bıraktım. Spora da gidemem ailemin bütçesi de yok.
Hocam zaten gidin demiyorum ki :D sabah uyandığınızda ortalama 45 dakika 1 saat yürüyüş yapın (normal hızınızın bir tık üstünde) ter atmaya özen gösterin, eve geldiğinizde yada yürüyüş bittiğinde parkta mekik yapın.
Yeme içme olarak da bisküvilerden kaçının, yağlı yemeklerin suyunu kadar yağına kadar bitirmeyin ikizim biraz bisküvi aşığı olduğu için boylarımız aynı ama 75-80 arası kilosu bu anlattıklarımı düzenli olarak isteyerek yaparsanız zaten 1 ayda aşağı yukarı 10 kg vereceğinize inanıyorum tabi sigara, alkol bu durumlar süreci negatif yönde uzatır.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Zaten eskiden zayıftım. Zayıf olduğum zaman ki gibi yemeye devam ediyorum. Böyle kendiliğinden biraz düşer mi?
evet duser, ama elindeki kası da kaybetmemek icin mekik tam olmasın kendini zorla cıkabilidigin kadar cık yukarı orda kalabildigin kadar kal vucudunu salma, sınavda aynı sekilde kendini zorlayabildiginkadar zorla. Alternatif bir cok hareket var. Hareketli ol.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Volkan
Spor yap, ekmekten uzak dur. Zaten kendi kendine gider yağlar.geriye spor yaparsan kas kütlesi kalır.tabi ona göre de beslenmen gerek.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Okul olduğu zaman günde en az 5000 adım atıyorum zaten.

Bu arada ben hiç mekik ve şınav çekemiyorum.
Boşver o zaman şınavı mekik yapmaya özen göster çekemiyorum diye işten çıkarsan kendine mazeret üretirsin mekiği yap hele 1 ay ondan sonraki ayda şınava başlarsın miss.

3.George

80+ Bronze
Hocam zaten gidin demiyorum ki :D sabah uyandığınızda ortalama 45 dakika 1 saat yürüyüş yapın (normal hızınızın bir tık üstünde) ter atmaya özen gösterin, eve geldiğinizde yada yürüyüş bittiğinde parkta mekik yapın.
Yeme içme olarak da bisküvilerden kaçının, yağlı yemeklerin suyunu kadar yağına kadar bitirmeyin ikizim biraz bisküvi aşığı olduğu için boylarımız aynı ama 75-80 arası kilosu bu anlattıklarımı düzenli olarak isteyerek yaparsanız zaten 1 ayda aşağı yukarı 10 kg vereceğinize inanıyorum tabi sigara, alkol bu durumlar süreci negatif yönde uzatır.
boyunuz ve kilonuz kaç ki? benimde erkek bir ikizim var. benlen dalga geçiyor kg aldım diye. O da benim boylarda 67 kg ve baya fit. Ondan zayıftım fakat şu an ondan şişkoyum. Yüz olarakta tıpatıp aynıydık fakat ben kg alınca biraz değiştim.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Aç karnına kardiyo yapacaksın
ege fitness in 10 dk lık karın idmanını ve bacak idmanını da yapacaksın, orada ki yağlar eriyecek
ben de böyleydim egenin idmanlar ile kısa sürede baya kilo verdim

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle bazal metobolozimanı hesaplamalısın dostum. Daha sonra bazal metabolizman ve gün içinde harcadığın kaloriyi toplayın bu kaloridan 1000 ile 500 kalori arasında açık oluşturmalısın. Şekeri tamamen kesmen gerekiyor tabi bunları yaparken. Fatsecret diye bir uygulama var oradan yediğin yemeklerin kalorisini öğrenebilirsin.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom