Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
kanka o tarif ne ben çok daha zayıfım kilo almam lazım

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle bazal metobolozimanı hesaplamalısın dostum. Daha sonra bazal metabolizman ve gün içinde harcadığın kaloriyi toplayın bu kaloridan 1000 ile 500 kalori arasında açık oluşturmalısın. Şekeri tamamen kesmen gerekiyor tabi bunları yaparken. Fatsecret diye bir uygulama var oradan yediğin yemeklerin kalorisini öğrenebilirsin.
Bu arada çayı şekersiz içiyorum 3 senedir onunda etkisi olabilir kilo almamamda.
boyunuz ve kilonuz kaç ki? benimde erkek bir ikizim var. benlen dalga geçiyor kg aldım diye. O da benim boylarda 67 kg ve baya fit. Ondan zayıftım fakat şu an ondan şişkoyum. Yüz olarakta tıpatıp aynıydık fakat ben kg alınca biraz değiştim.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Profesyonelce vereyim diyorsan önce ölçüm yaptır diyetisyende o zaten nerende ne kadar yağ var hepsini çıkarıyor sana ona göre de beslenme düzeni kazanırsın. Ölçüm yaptır bilinçsizce spor yapma.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Bu arada çayı şekersiz içiyorum 3 senedir onunda etkisi olabilir kilo almamamda.
Çayı şekersiz içmenizle kilo almanız arasında ki bağı tam kuramadım. Ne demek istediniz tam olarak?

3.George

80+ Bronze
Kendim
Boy: 1.73
Kilo: 64
Kardeşim
Boy: 1.72
Kilo: 75
Boy ve kilo endeksi hesaplama: https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/
Siz baya ftmişsiniz ikiziniz erkek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka o tarif ne ben çok daha zayıfım kilo almam lazım
Bence deneme çok zararlıymış, çok pişmânım.

çok etkisi yok bence.

3.George

80+ Bronze
Kendim
Boy: 1.73
Kilo: 64
Kardeşim
Boy: 1.72
Kilo: 75
Boy ve kilo endeksi hesaplama: https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/
Vücut Yüzey Alanınız: 1,94 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 61 kg
İdeal Kilonuz: 67 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 28 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

Agır yaşamlar bile kilo veriyor veremem demek saçma
Hayatım boyunca zayıftım. Nasıl veririm bilmiyorum.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çayı şekersiz içmenizle kilo almanız arasında ki bağı tam kuramadım. Ne demek istediniz tam olarak?
Siz baya ftmişsiniz ikiziniz erkek mi?
Ya şöyle anlatıyım yukarıda da bahsettiğim gibi kardeşim erkek bu arada onunla yediğimiz içtiğimizin ayrı gittiği tek nokta bisküvi ve şeker kullanımı ondan dolayı benden 10 kg fazla olduğunu düşünüyorum.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Cicibebeli tarifi söyler misin?

3.George

80+ Bronze
Ya şöyle anlatıyım yukarıda da bahsettiğim gibi kardeşim erkek bu arada onunla yediğimiz içtiğimizin ayrı gittiği tek nokta bisküvi ve şeker kullanımı ondan dolayı benden 10 kg fazla olduğunu düşünüyorum.
benimkide erkek fakat çok zıtız. O hep fitti. Ben kg alınca dalga geçmeye başladı. İkide bir biraz daha ye de kurbana seni keseriz diyor üzülüyorum. Arada ayı diye sesleniyor fakat kulak vermiyorum.

Cicibebeli tarifi söyler misin?
Yapacaksan bence yapma.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
Kas herkeste var senin derin kemiklere yapışmış kas diye geliyordur. O boy o kiloda skeleton gibi dolandırsın. Memnunsan ayrı tabi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kanka o kiloda pek de kas yoktur be
Var knka :)

kanka kusura bakma ama 186ya 55 kiloysan kemiklerin belli olur
Kas var knka

Kas herkeste var senin derin kemiklere yapışmış kas diye geliyordur. O boy o kiloda skeleton gibi dolandırsın. Memnunsan ayrı tabi
Ben memnunum kemik değil kas dokununca belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom