Neler Yeni

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
spor yapmadan kilo almaya calısmak en buyuk hatalardan birisi bana gore, agırlık antrenmanıyla birlikte kardiyo ve diyet uygularsan aynı surede aldıgının 3te birini verirsin.

3.George

80+ Bronze
Senin boy kaç ?
Başta yazıyordu. 171. Kilo almaya karar verdiğimde 50-55 civarıydım. Şu an 82:confused:.
Mesaj otomatik birleştirildi:

spor yapmadan kilo almaya calısmak en buyuk hatalardan birisi bana gore, agırlık antrenmanıyla birlikte kardiyo ve diyet uygularsan aynı surede aldıgının 3te birini verirsin.
Hepsini de yağ olarak aldım ve bunun yanlış olduğunu yeni öğrendim. 82 olmama rağmen 90 gösterdiğimi söyleyen arkadaşlarım var ve benim kg alarak hata yaptığımı söylüyorlar. Kilo alınca çirkinleşmişim onlara göre.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
186 boy 55-56 kiloya sahibim ben öldüm o zaman o kadar da zayıf değilmişsin niye yedin onları ben fiziğim den gayet memnunum karın kaslarım kol Kasım vs de var spor yap bol bol
kanka kusura bakma ama 186ya 55 kiloysan kemiklerin belli olur

3.George

80+ Bronze
Seninde az değilmiş boyun. Bence biraz istikrarlı gidersen 1 ayda 4 kilo verirsin. Ben ramazanda verdim.
1 ayda 4 kilo baya azmış. Ben bu kiloları 2 buçuk ayda aldım.

Seninde az değilmiş boyun. Bence biraz istikrarlı gidersen 1 ayda 4 kilo verirsin. Ben ramazanda verdim.
Yağ olarak aldığımdan eskisi gibi koşmayı özledim. Bir de artık yürürken yağlarımın sallandığını hissediyorum.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Başta yazıyordu. 171. Kilo almaya karar verdiğimde 50-55 civarıydım. Şu an 82:confused:.

Hepsini de yağ olarak aldım ve bunun yanlış olduğunu yeni öğrendim. 82 olmama rağmen 90 gösterdiğimi söyleyen arkadaşlarım var ve benim kg alarak hata yaptığımı söylüyorlar. Kilo alınca çirkinleşmişim onlara göre.
dogrudur kanka, gormeden yorum yapamam fakat dedigim gibi spor yapmadan aldıgın kası %80i yağdır. 25 kilo yag aldıgını dusunursek berbat bir goruntun oldugunu dusunebiliriz( dogrular). Fakat sorun yok, spora acilen basla, şekeri zararlı yagı kes ve diyete basla( benim kendi uyguladıgım diyet su sekildeydi; agırlık antrenmanlarına devam ederken gunluk minimum 20dk yuruyus 20 dk bisiklet seklinde kardiyo yapmak ve beslenme olarak bazal kalori ihtiyacımın %85'ini alarak kilo vermek.1Mart'da 98 Kg olarak basladıgım diyetimde su an 87Kiloyu gordum. Fakat dedigim gibi ben kiloyu sporla aldıgım icin gorunusumde pek sıkıntı yok. Sen 15 kilo versen de yine yaglı bir gorunuse sahip olabilirsin. Çunku gercekten cok fazla yag almıssın.)

3.George

80+ Bronze
dogrudur kanka, gormeden yorum yapamam fakat dedigim gibi spor yapmadan aldıgın kası %80i yağdır. 25 kilo yag aldıgını dusunursek berbat bir goruntun oldugunu dusunebiliriz( dogrular). Fakat sorun yok, spora acilen basla, şekeri zararlı yagı kes ve diyete basla( benim kendi uyguladıgım diyet su sekildeydi; agırlık antrenmanlarına devam ederken gunluk minimum 20dk yuruyus 20 dk bisiklet seklinde kardiyo yapmak ve beslenme olarak bazal kalori ihtiyacımın %85'ini alarak kilo vermek.1Mart'da 98 Kg olarak basladıgım diyetimde su an 87Kiloyu gordum. Fakat dedigim gibi ben kiloyu sporla aldıgım icin gorunusumde pek sıkıntı yok. Sen 15 kilo versen de yine yaglı bir gorunuse sahip olabilirsin. Çunku gercekten cok fazla yag almıssın.)
benim sanırım aldığımın %100'ü yağ. Ben kastanda kaybettim sanırım. Eskiden mekik ve şınav zayıf olmama rağmen rahat çekerdim, şu an mekik bile çekemiyorum.😓

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
eskiden yer yer almıyordum. Cicibebe ile alındığını öğrendim hemen başladm. nerden bileyim 80 kilolara gelceğimi. cicibebeyi kestim zaten hala eskisi kadar yiyorum.
sanki sabah uyandığında 80 kilo olmuş gibi konuşuyorsun
yavaş yavaş geldin bu kiloya nasıl fark etmeyip bırakmadın anlamadım
üşenmeyeceksin spora yazılacaksın ağırlık ant sonra kardiyonu yapacaksın, kalori açığı oluşturacaksın
başka yolu yok,ağırlık kilo vermek için olmazsa olmaz değil fakat güzel bi vücut mümkünken neden yapmayasın
yavaş yavaş yapabilmeye başladığını fark edeceksin
başla yeter

3.George

80+ Bronze
o kadar aldım ki göbek, kalça, popo ve basenler aşırı şişti. Hızlı aldığımdan pantolonlar basen ve popodan geçmez oldu. Zamanında bol diye aldıklarım bile zor oluyor.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
benim sanırım aldığımın %100'ü yağ. Ben kastanda kaybettim sanırım. Eskiden mekik ve şınav zayıf olmama rağmen rahat çekerdim, şu an mekik bile çekemiyorum.😓
kas kaybetmis olabilirsin fakat mekik cekememe sebebin agırlıgın kanka. Hayıflanmayı kes spora ve diyete basla. Cok kotu hissediyorsan profesyonel destek de almayı dusunebilirsin. Basaracagına inanıyorum dostum sadece kotu dusunmeyi bırak

3.George

80+ Bronze
sanki sabah uyandığında 80 kilo olmuş gibi konuşuyorsun
yavaş yavaş geldin bu kiloya nasıl fark etmeyip bırakmadın anlamadım
üşenmeyeceksin spora yazılacaksın ağırlık ant sonra kardiyonu yapacaksın, kalori açığı oluşturacaksın
başka yolu yok,ağırlık kilo vermek için olmazsa olmaz değil fakat güzel bi vücut mümkünken neden yapmayasın
yavaş yavaş yapabilmeye başladığını fark edeceksin
başla yeter
Başlarda bana öyle geliyor sandım, evde de tartı yoktu. Birazda bağımlısı olmuştum cicibebenin. Sonra okulda kilo ölçümü sırasında 82 olduğumu görünce şok oldum...

Top Bottom