Neler Yeni

Çok kilo almaya başladım napabilirim?

17 yaşındayım. Eskiden hep zayıf biriydim hatta hiç kilo alamıyordum. Son 2 senedir falan boyumun uzamasının durmasıyla çok kilo aldım. 2 senede boyum 2-3 cm uzadı. Kilom 25kg civarı arttı. Çoğunluğu da bu seneden. YKS'ye hazırlandığımdan bu kilo mevzusuna çok dikkat etmedim ancak son 4-5 ayda aşırı aldım. İşin garibi ben ramazanda da kilo alan biriyim. Boyum 180 kilom 85 civarı. Sene başı 75 civarıydım. Ne yapabilirim? Sınavdan sonraya mı bırakayım? İnanılmaz rahatsız ediyor bu durum beni.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,070
İsim
göksel yurtcan
eat less, and more exersice

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
...
Günlük su alım miktarınızı arttırabilirsiniz hocam. Kilo vermenizi pek sağlamaz ama kilo almanızı yavaşlatabilir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten çok yemiyorum. Fastfood türevlerini bile nerdeyse hiç tüketmiyorum. Bazı aylar çok nadiren 2-3 kere yediğim oluyor. Genelde hep ev yemeği yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük su alım miktarınızı arttırabilirsiniz hocam. Kilo vermenizi pek sağlamaz ama kilo almanızı yavaşlatabilir.
Anladım hocam. Umarım yarar zaten çok su içen biriyim. yemek yerken de çok su içerim.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
...
Anladım hocam. Umarım yarar zaten çok su içen biriyim. yemek yerken de çok su içerim.
İlginç. Peki hocam hiç stres yapıyor musunuz veya çok aburcubur yer misiniz? Belki bunlar etki ediyor olabilir. Bu durum kontrolden çıkarsa doktora gidin. Kan testi falan yaptırın. Umarım kilo verebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginç. Peki hocam hiç stres yapıyor musunuz veya çok aburcubur yer misiniz? Belki bunlar etki ediyor olabilir. Bu durum kontrolden çıkarsa doktora gidin. Kan testi falan yaptırın. Umarım kilo verebilirsiniz.
Hocam yks stresi var ama aşırı değil. Abur cuburda çok tüketmiyorum. Gelişimim durdu diye bu kadar alıyorda olabilirim emin değilim.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
...
Hocam yks stresi var ama aşırı değil. Abur cuburda çok tüketmiyorum. Gelişimim durdu diye bu kadar alıyorda olabilirim emin değilim.
Hocam yinede bu kiloyu yağ olarak alıyorsanız normal değil diye düşünüyorum. Yinede doktora gitmenizi öneririm. Umarım hiçbir şeyiniz yoktur.

Hocam yinede bu kiloyu yağ olarak alıyorsanız normal değil diye düşünüyorum. Yinede doktora gitmenizi öneririm. Umarım hiçbir şeyiniz yoktur.
Hocam aşırı yağ biçiminde değil ancak yüzüm, göbeğim fln biraz şişti. Arkadaşlarım kiloma göre iyi durduğumu söylüyor ama kendim aynaya bakınca rahatsız oluyorum. Yaz geliyor ve bu oversize sweatler yerine tshirt giymeye başladığımda daha çok göze çarpacak. Geçen yazdan kalma kıyafetler genişlememden dolayı bile sıkı oluyor gibi geldiler. Göğüslerimde aynı şekil biraz sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktora gitmeye düşünüyorum bende. bi değerlerime baktırmak istiyorm.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
...
Doktora gitmeye düşünüyorum bende. bi değerlerime baktırmak istiyorm.
En iyisi hocam. En azından bir şey olup olmadığını görürsünüz ve içinize su serpersiniz.
Hocam aşırı yağ biçiminde değil ancak yüzüm, göbeğim fln biraz şişti. Arkadaşlarım kiloma göre iyi durduğumu söylüyor ama kendim aynaya bakınca rahatsız oluyorum. Yaz geliyor ve bu oversize sweatler yerine tshirt giymeye başladığımda daha çok göze çarpacak. Geçen yazdan kalma kıyafetler genişlememden dolayı bile sıkı oluyor gibi geldiler. Göğüslerimde aynı şekil biraz sıkıntı.
Şimdi internetten baktım. 180 boyunda olanlar için kilo 85 kiloya kadar olmalıymış. Yani olsa olsa 1 - 2 kilo fazlanız vardır. Umarım yaza kadar istediğiniz hale gelirsiniz.

En iyisi hocam. En azından bir şey olup olmadığını görürsünüz ve içinize su serpersiniz.

Şimdi internetten baktım. 180 boyunda olanlar için kilo 85 kiloya kadar olmalıymış. Yani olsa olsa 1 - 2 kilo fazlanız vardır. Umarım yaza kadar istediğiniz hale gelirsiniz.
Anladım hocam. Kilom ayrı bi sorun kısa bir sürede bu kadar kilo almam da bana tuhaf geliyor. Ben gelişimin durmasına bağlıyorum ama halen daha almam da normal gelmiyor. :/ umarım daha almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,625
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom