AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Eğer vicdanınız izin verirse rahatça yaşarsınız. Bence her ne olursa olsun gidip adamın parasını geri verin.
Haram para karşim g.oArkadaslar dun bir yere gitmiştim tanımadığım bi adam balkondan bana seslendi git bana sigara al dedi 20 TL para attı balkondan bende tamam dedim sonra parayı aldım kaçtım kötümü yaptım iyi mi? başıma birrey gelirmi
Maaş bile bağlanır buna''kötümü yaptım iyi mi?''![]()
Prof. Dr. Tarık SENARİST ile kimse kapışamaz adamı holywooda istiyorlar ama gitmiyorTarık 2 olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
ometv kızlara nasıl denk gelirim
hep erkeklere denk geliyorum acaba kızlara nasıl denk gelecem daha çok kızlara gelmem ıcın ne yapmam gerekforum.donanimarsivi.com
okumak güzel birşeymi
arkadaşlar okullar açılınca sizce okumalımıyım okumamalımıyım lise 2 baslamam gerek okumak güzel birşeymi liseyi bitirirsem benim için iyi olurmuforum.donanimarsivi.com
Parayı çaldım**parayı aldım kaçtım
Gibi değil düz hırsızlık. Hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz. 1 TL bile olsa hırsızlıktır.O parayı bağışla bence yaptığın hırsızlık gibi bir şey.
Doğru hocam adam belki sarhoştur diye öyle söyledim bağışlaması daha doğru.Kardeşim düpedüz hırsızlık yapmışsın şimdi helal mi sana o para. İnşallah harcamamışsındır. Git bari lösev kutusuna falan at da hayır yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gibi değil düz hırsızlık. Hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz. 1 TL bile olsa hırsızlıktır.