ErcüCeran
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 760
Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidirAma 9100f de şimdi, Ryzen 5 3600'ü ezer geçer. Öyle demeyin.
Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidirAma 9100f de şimdi, Ryzen 5 3600'ü ezer geçer. Öyle demeyin.
Fazla kaçmasınız yanında sizi kaybettik sanırım.Ciddi bir konu da bunu dediyseniz size bir şey olmalı.Korkuyorum.Ama 9100f de şimdi, Ryzen 5 3600'ü ezer geçer. Öyle demeyin.
Evet yani burda önemli bir konu açtım yine mizaha girdik.Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidirO değil de bırakamıyoruz sanırım
"Sen gidip adama render işlemcisi öneriyorsun ya. Adam parantez içinde (OYUN) diyor. Sen render işlemcisi öneriyorsun."Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidirO değil de bırakamıyoruz sanırım
Sadece bu konularda böyle şeyler yazarım. Normal bir sistem tavsiyesi isteyene yazmam tabii ki.Fazla kaçmasınız yanında sizi kaybettik sanırım.Ciddi bir konu da bunu dediyseniz size bir şey olmalı.Korkuyorum.
Tabii ki 3950x gibi cevaplar vermeyeceğim. AMD Ryzen Threadripper 3970X 9100f'den bir tık daha iyi. Çok fazla FPS farkı yok.Valla bu olaya çook uzun süre güleceğim hatta belki birkaç ay sonra ortalık durulunca 9100f konusunu yine hortlatırım lakin şimdi konuya bir açıklık getirelim sizce 9100f ryzen sınıfında kimle karşılaştırılabilir ciddi soruyorum 3950x gibi cevaplar olmasın yahu hahahahah![]()
Kanka bilmiyorsan bakma lütfen!!!Şafak Ercan da kim
Korkuyorum abi eğer alırsa kendimden nefret ederim.Lütfen çeki düzen gösterin şaka maka i3 9100F aldıracaksanız bazı arkadaşlara
İşlemci kötü değil ama render ve yayın yapamaz,1650s üstü ekran kartı takılamaz.Mevzuyu şimdi anladımNeyse dalga geçmeyin, yazıktır.
Benim arkadaş almıştı, ama bütçesi azdı tabi.
Birde karşıtı 1600af varken alınmaz.İşlemci kötü değil ama render ve yayın yapamaz,1650s üstü ekran kartı takılamaz.