Çok mu mizaha girdik?

Ama 9100f de şimdi, Ryzen 5 3600'ü ezer geçer. Öyle demeyin.
Fazla kaçmasınız yanında sizi kaybettik sanırım.Ciddi bir konu da bunu dediyseniz size bir şey olmalı.Korkuyorum.
Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidir :D O değil de bırakamıyoruz sanırım
Evet yani burda önemli bir konu açtım yine mizaha girdik.

Biraz fazla oldu gibi bence de. Bazen ara vermek iyidir, her şey dozunda güzel.

Ya abi ahahahahha arkadaşlar 9100f oyun sistemi için önerilebilecek tek işlemcidir :D O değil de bırakamıyoruz sanırım
"Sen gidip adama render işlemcisi öneriyorsun ya. Adam parantez içinde (OYUN) diyor. Sen render işlemcisi öneriyorsun."
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla kaçmasınız yanında sizi kaybettik sanırım.Ciddi bir konu da bunu dediyseniz size bir şey olmalı.Korkuyorum.
Sadece bu konularda böyle şeyler yazarım. Normal bir sistem tavsiyesi isteyene yazmam tabii ki.

Valla bu olaya çook uzun süre güleceğim hatta belki birkaç ay sonra ortalık durulunca 9100f konusunu yine hortlatırım lakin şimdi konuya bir açıklık getirelim sizce 9100f ryzen sınıfında kimle karşılaştırılabilir ciddi soruyorum 3950x gibi cevaplar olmasın yahu hahahahah :D

Valla bu olaya çook uzun süre güleceğim hatta belki birkaç ay sonra ortalık durulunca 9100f konusunu yine hortlatırım lakin şimdi konuya bir açıklık getirelim sizce 9100f ryzen sınıfında kimle karşılaştırılabilir ciddi soruyorum 3950x gibi cevaplar olmasın yahu hahahahah :D
Tabii ki 3950x gibi cevaplar vermeyeceğim. AMD Ryzen Threadripper 3970X 9100f'den bir tık daha iyi. Çok fazla FPS farkı yok.

Mevzuyu şimdi anladım :D Neyse dalga geçmeyin, yazıktır.
Benim arkadaş almıştı, ama bütçesi azdı tabi.

Mevzuyu şimdi anladım :D Neyse dalga geçmeyin, yazıktır.
Benim arkadaş almıştı, ama bütçesi azdı tabi.
İşlemci kötü değil ama render ve yayın yapamaz,1650s üstü ekran kartı takılamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci kötü değil ama render ve yayın yapamaz,1650s üstü ekran kartı takılamaz.
Birde karşıtı 1600af varken alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,271
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri